Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ: Ένα ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Έλληνα πολίτη (!!!!!!) και συνεργάτη του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.




Τι γιορτάζει η Ξάνθη στις 4 Οκτωβρίου;
Η Ξάνθη κάθε χρόνο στις 4/10 γιορτάζει την επέτειο της παράδοσης της Ξάνθης στην Ελλάδα. Μετά από την σταθερή κυριαρχία των Οθωμανών επί 600 χρόνια, ως αποτέλεσμα του χάους του τελευταίου αιώνα και της αστάθειας, κατά τους Βαλκανικούς πολέμους και στον Παγκόσμιο πόλεμο, η Ξάνθη άλλαξε πολλές φορές σημαία.

Η Ορθόδοξη Ελλάδα για αιώνες συνετρίβη κάτω από την τυραννία των Λατίνων και των καθολικών Eνετών. Στην φωνή της ορθόδοξης Ελλάδας για βοήθεια προσέδραμαν οι πρόγονοι μας οι Οθωμανοί. Στις μέρες μας η ιστορία που διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία είναι μακριά από την επιστήμη και την ιστορική αλήθεια. Αντίθετα με την ιστορία ταμπού που αποδέχεται η ρατσιστική Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, οι πρόγονοι μας οι Οθωμανοί δεν είχαν έρθει ως κατοχική δύναμη στην Ελλάδα, αλλά ως ειρηνευτική δύναμη για να την σώσουν από την τυραννία των καθολικών Eνετών.
H Ελλάδα ως οθωμανική επαρχία, κατά μήκος της ιστορίας δεν είχε καμία εθνική ή θρησκευτική διάκριση. Επωφελήθηκε από κάθε γλωσσική, θρησκευτική, εκπαιδευτική, οικονομική ελευθερία όπως και από την ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι. Για αιώνες συνέχισε να υπάρχει μέσα σε γαλήνη και ευημερία.
Δυστυχώς η Ελλάδα γινόμενη όργανο στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, κινήθηκε το 1821 για να κομματιάσει το οθωμανικό κράτος. Και όμως η περιουσία και η ισχύς που είχαν οι Ρωμιοί έμποροι και επαγγελματίες στην Ελλάδα, ούτε επί ρωμαϊκής αυτοκρατορίας , ούτε επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ούτε από το 1832 ως τις μέρες μας, μπόρεσε να γίνει τόσο σταθερή και μακροχρόνια όσο επί της οθωμανικής περιόδου.
To Πατριαρχείο που έπρεπε να υπηρετεί την ορθοδοξία και την εκκλησία του Χριστού, πρόδωσε την θρησκεία και τον πραγματικό του αγώνα. Άρχισε να κυνηγά το όνειρο της Μεγάλης Ιδέας και εκκοσμικεύτηκε πλήρως. Κατέστη παιχνίδι των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων. Και όμως το Πατριαρχείο με τα προνόμια που του εξασφάλισαν οι Οθωμανοί έφτασε για αιώνες στην κορύφωση της πνευματικής και υλικής ισχύος του. Δυστυχώς το Πατριαρχείο κατά μήκος της ιστορίας εκμεταλλεύτηκε αυτή την καλή προαίρεση και τα προνόμια και με ύπουλο τρόπο τα χρησιμοποίησε για κακό.
Με την πνευματική στήριξη από το Πατριαρχείο και με οικονομική βοήθεια, όπλα και στρατό από τις παγκόσμιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, η Ελλάδα που ήταν θέμα του οθωμανικού κράτους, μετά από 8 έτη μιας άγριας και αιματοβαμμένης επανάστασης που άρχισε το 1821, κήρυξε την ανεξαρτησία της το 1829. Ως βραβείο για την επιτυχία (!) να φθείρει το Οθωμανικό Κράτος, σε σύνοδο της 3/2/1830 στο Λονδίνο με την συμμετοχή Γαλλίας και Ρωσίας κατοχυρώθηκε η ανεξαρτησία της Ελλάδας.
…………………….
Δυστυχώς η Ελλάδα όπως συμβαίνει και στις μέρες μας, δεν τήρησε καμμία από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει. Αυξάνοντας την τυραννία σε βάρος των μουσουλμάνων Τούρκων, την συνέχισε μέχρι και στις μέρες μας.
Στην Ελλάδα από το 1821 μέχρι τον εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο του 1922, για περισσότερο από 100 έτη, σε συνεχιζόμενες σφαγές και φρικώδη γεγονότα, δολοφονήθηκαν με άγριο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων Τούρκων. Τους εξανάγκασαν σε μετανάστευση καίγοντας τα χωριά και τις πόλεις τους, κλέβοντας και καταστρέφοντας τις περιουσίες τους.
………………..
milletgazetesi.gr/view.php?id=8270
13/10/2017
Σχ: Ο κ. Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά που γράφει αυτό το άρθρο είναι Έλληνας πολίτης και συνεργάτης του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.
Τυχαίο ;
Τώρα γιατί τα γράφει, ε δεν είναι και τόσο δυσνόητο.
http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.