Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ή ΚΥΚΛΩΜΑ ; ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ…ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μετά το γνωστό επεισόδιο του περασμένου Ιουλίου με το τουρκικό πλοίο «ACT», που βλήθηκε από πλοία της ελληνικής ακτοφυλακής γιατί υπήρχε η πληροφορία ότι μετέφερε ναρκωτικά, είχαμε χτες νέο «περίεργο» επεισόδιο, αυτή την φορά στα τουρκικά χωρικά ύδατα.


Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, (αν τα πιστέψουμε), ένα γιότ με την ονομασία «Deep Island» και με αμερικανική σημαία, προερχόμενο από το ελληνικό λιμάνι του Βόλου, συνελήφθηκε από την τουρκική ακτοφυλακή στο βόρειο Αιγαίο και οδηγήθηκε στο ΤσανάκΚαλέ όπου διαπιστώθηκε, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της τουρκικής Στρατοχωροφυλαήης. ότι μετέφερε 300 κιλά από το ναρκωτικό Skunk. Το πλήρωμα από 6 άτομα, χωρίς να διευκρινιστεί η εθνικότητα τους, κρατείται από τις τουρκικές αρχές.
Τα αρχικά των συλληφθέντων όπως ανακοινώθηκαν από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή είναι : A.Y., H.A., H.B., S.E., R.E. και Ö.Ü. και ανακρίνονται από τις τουρκικές αρχές, ενώ όπως αναφέρεται η αξία των ναρκωτών που μετέφεραν είναι της τάξης των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ίδωμεν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.