Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Είναι γεγονός : Ο Τούρκος παρεμβαίνει συνειδητά στην προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Oι τούρκοι θέλουν να φέρουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ « στα νερά τους» αλλά στο τέλος θα πνιγούν στα απόνερα των πράξεων τους.
Το ότι τις διαβάζουν καθημερινά τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και προσπαθούν να τις υπερκεράσουν είναι πλέον χειροπιαστό γεγονός.
Οι απεγνωσμένες γεωπολιτικές κινήσεις τους τον τελευταίο χρόνο το δείχνουν έκδηλα.

Με λίγα λόγια.
Α. Η επανειλημμένη βεβήλωση του μοναδικού παγκόσμιου πολιτισμικού καθιδρύματος της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ από τους ιμάμηδες και η τηλεοπτική μετάδοση του γεγονότος των προσευχών τους μέσα στο χώρο αυτό αποδεικνύει τον διάχυτο φόβο που έχουν , ότι σε λίγο θα την χάσουν.
Β. Μετά την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ και το καλοκαιρινό πραξικόπημα με τις φοβερές σκηνές στις γέφυρες τους Βοσπόρου « έκρουσαν πρύμνα » και πήγαν στον Πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν για να του ζητήσουν πολλές συγνώμες.
Σκέφτηκαν « ας τα έχουμε καλά με τον ξανθό γιατί κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και μας βγει στο ξαφνικό η πραγματοποίηση της προφητείας»
Έτσι από τότε φωτογραφίζονται μανιωδώς με τον κ. Πούτιν για να σταματήσουν οι νυκτερινοί εφιάλτες τους.
Όμως οι φοβίες τους παραμένουν και αρχίζουν να μπλέκουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ με τους δικούς τους ψυχωτικούς συλλογισμούς.
Γ. διάβασαν οι γείτονες ότι ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ πρόρρησε , «ότι οι Ρώσοι θα κατέβουν στα ΣΤΕΝΑ για τα δικά τους συμφέροντα και έτσι δίχως να το θέλουν θα βοηθήσουν τους Έλληνες»
Με το στενό μυαλό του λένε οι τούρκοι
« -τα βρίσκουμε με τους Ρώσους αλλαξοπιστούμε από το ΝΑΤΟ και έτσι εξουδετερώνουμε την προφητεία που κρέμεται σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας»
Μέχρι εδώ καλά λένε οι τούρκοι την βγάλαμε αλλά οι εφιάλτες συνεχίζονται διότι συνεχίζεται η ίδια προφητεία που λέει ότι οι Ευρωπαίοι θα έρθουν προς τα μέρη τους.
« Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο …»
Βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» Νικόλαος Ζουρνατζόγλου , εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ pentapostagma.gr/
Φοβούμενοι οι τούρκοι μήπως έχουν ξαφνικές επισκέψεις των Δυτικών που πρόσφατα πώλησαν την συμμαχία τους για τα δώρα των Ρώσων βλ. S400 και πυρηνικό εργοστάσιο Ακούγιο .
Τι κάνουν για να υπερκεράσουν και αυτή την προφητεία;
Μυξοκλαίνε , δημοσιεύουν τις φοβίες τους και περιμένουν αντιδράσεις για να δούνε πως θα τις διαχειριστούν προς το συμφέρον τους.
Η “ντουντούκα” του Ερντογάν “φωνάζει” πως “το ΝΑΤΟ θα επιτεθεί στην Τουρκία το 2018”!
« Η εφημερίδα Yeni Şafak, κανονική “ντουντούκα” του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , έγραψε στο πρωτοσέλιδό της ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία το 2018! Θα μπορούσε να ΄ναι και ευθυμογράφημα.
Η Yeni Safak “πιάνεται” από το περιστατικό με την νατοϊκή άσκηση στη Νορβηγία ,όπου η Τουρκία παρουσιαζόταν ως “εχθρός” και φτιάχνει το σενάριο.
«Το σενάριο που στοχεύει την Τουρκία δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως« προσωπικό λάθος»,γράφει η τουρκική εφημερίδα και προσθέτει:
“Το κίνημα του Γκιουλέν και ο αμερικανικός στρατός έχουν σενάριο επίθεσης στην Τουρκία στην πράξη…Το πραγματικό σενάριο είναι να δείξουν την Τουρκία ως εχθρό του ΝΑΤΟ με τη διάδοση κατασκευασμένων ειδήσεων για τον Πρόεδρο Erdoğan. Να καταστεί ο Ερντογάν στόχος , δείχνοντας ότι η Τουρκία είναι ενάντια στο ΝΑΤΟ. Θα διεξάγουν μια επιχείρηση όπως αυτή της 15ης Ιουλίου [απόπειρα πραξικοπήματος] στην Τουρκία, το 2018»
Π. Καρβουνόπουλος 19/11/2017 | 17:47 militaire.gr/
Όταν δούνε τις αντιδράσεις από τα παραπάνω δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου και λάβουν διαβεβαιώσεις από τους πρώην δυτικούς συμμάχους ότι όλα αυτά δεν είναι στο μυαλό τους , τότε θα πιστέψουν οι εκλεκτοί γείτονες μας ότι υπερκέρασαν την προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στο σύνολο της και ότι άλλαξαν το ΚΙΣΜΕΤ τους.
Η επόμενη κίνηση τους είναι να δείξουν τις πραγματικές προθέσεις του στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο και να καθορίσουν αυτή το ενεργειακό παιχνίδι που έχει ανοίξει ήδη στην ευρύτερη περιοχή.
Όμως αλεπού άρχισε να κάνει κουταμάρες και ετοιμάζονται να την πιάσουν στα τέσσερα ποδάρια της.
Oι τούρκοι θέλουν να φέρουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ « στα νερά τους» αλλά στο τέλος θα πνιγούν στα απόνερα των πράξεων τους.
Ήρθε ο καιρός που η ΠΑΝΑΓΙΑ μας θα σταματήσει να κλαίει έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
«Από τότε που οι Τούρκοι μετέτρεψαν την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, η Παναγία έφυγε από μέσα και στέκεται έξω δίπλα στην πόρτα και κλαίει. Κλαίει συνέχεια γιατί της πήραν το σπίτι. Αν μπορούσες να δεις την Παναγία πως κλαίει, θα έκανες πολλές μέρες να κοιμηθείς».
Αφού συλλογίστηκε για λίγο μου είπε,
«να δεις σε λίγο καιρό τι θα πάθει η Τουρκία» ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Από το βιβλίο «Ασκητές μέσα στον κόσμο» Ιερόν Ησυχαστήριον «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», Μεταμόρφωσις Χαλκιδικής.
Πηγή: Ψήγματα Ορθοδοξίας diakonima.gr/30 Μαρτίου 2010
Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.