Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ «ΠΟΔΙΑ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΑΙΓΥΠΤΟ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στα τουρκικά ΜΜΕ ότι συνελήφθηκαν στην Αίγυπτο 29 άτομα με την κατηγορία ότι έκαναν κατασκοπεία υπέρ της Τουρκίας.


Σύμφωνα με τις πληροφοριες που μεταδοθήκαν πρώτα από το επίσημο αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων, «MENA», οι αιγυπτιακές μυστικές υπηρεσίες εξάρθρωσαν κύκλωμα κατασκοπείας υπέρ της Τουρκίας, που συνδέονταν με την παράνομη αιγυπτιακή ισλαμική οργάνωση «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» και συνελήφθηκαν 29 άτομα που κρατούνται και ανακρίνονται.
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν εκτός της βαριάς κατηγορίας για κατασκοπεία σε βάρος της χώρας και άλλες κατηγορίες, όπως διακίνηση μαύρου χρήματος που έφτανε από το εξωτερικό για την στήριξη της οργάνωσης Αδελφοί Μουσουλμάνοι, που θεωρείται αδελφό κόμμα με το ισλαμικό κόμμα του Ερντογάν
Μέχρι στιγμής η Άγκυρα δεν έχει προβεί σε καμία αντίδραση.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.