Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΡΩΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S-400… «ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ»!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το σήριαλ με τους ρωσικούς πυραύλους S-400 συνεχίζεται παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Ερντογάν ότι το θέμα έληξε και ότι η Τουρκία θα αποκτήσει σύντομα το ρωσικό πυραυλικό σύστημα.


Σύμφωνα τώρα με δηλώσεις του ίδιου του Τούρκου υπουργού Άμυνας. Nurettin Canikli στην τουρκική βουλή για τον προϋπολογισμό του νέου έτους. η πρώτη παράδοση των ρωσικών πυραύλων προβλέπεται εκτός απρόοπτου μέσα στο 2019 και… βάλε!

Παράλληλα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας αποκάλυψε ότι μετά το πραξικόπημα 150 στρατηγοί 630 ανώτεροι αξιωματικοί και 8 χιλιάδες 750 στρατιωτικοί εκδιώχτηκαν από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ή συνελήφθηκαν και κρατουνται.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.