Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ 1453 Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ… ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!!!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δήλωση στο διαδίχτυο ενός καθηγητή τουρκικού πανεπιστημίου, ότι η άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453 ήταν εισβολή βαρβάρων που παρέβησαν σε μεγάλη καταστροφή της Πόλης.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται ο καθηγητής του πανεπιστήμιου Adnan Menteres του Αιδινίου, ο Erbay Bardakçioğlu, σε δήλωση του στο διαδίχτυο στο twitter ανέφερε ότι η άλωση της Κωνσταντινούπολης ήταν μια βαρβαρική εισβολή φανατισμένων ομάδων που σίγουρα έμεινε σαν στίγμα στην παγκόσμια ιστορία.
Η δήλωση αυτή προκάλεσε μεγάλο σάλο σε σημείο να διαταχτεί ανάκριση από τις τουρκικές αρχές για τον εν λόγω καθηγητή, με την κατηγορία της αντεθνικής και τρομοκρατικής τους δραστηριότητας. Μάλιστα ο πρύτανης του ίδιου πανεπιστημίου προέβηκε σ έντονη κριτική κατά του Erbay Bardakçioğlu κατηγορώντας τον ότι είναι… γνώστης και λάτρης του βυζαντινού πολιτισμού!
Εμείς τι να πούμε, ας παίρνουν μάθημα κάποιοι δικοί μας καθηγητάδες και διάφορα άλλα… «προοδευτικά» βοθρολύματα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.