Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

«Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΣΚΥΒΟΥΝ ΚΕΦΑΛΗΝ»!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με θριαμβευτικούς τόνους έκαναν γνωστή τα τουρκικά ΜΜΕ την είδηση ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός κ Τσίπρας, στην σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στην συνέντευξη τύπου ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει το θέμα της εκλογής των μουφτήδων στην Δ Θράκη.


Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, το θέμα το έθεσε ο ίδιος ο Ερντογάν στον Έλληνα πρωθυπουργό με τρόπο… προειδοποιητικό και απαιτητικό και όπως φαίνεται οι Έλληνες υποχωρούν στην απαίτηση του Τούρκου πρόεδρου και τώρα κάνουν το πρώτο βήμα για να λυθεί αυτό το ζήτημα, δηλαδή το ζήτημα της εκλογής των μουφτήδων ενώ σε καμία μουσουλμανική χώρα οι μουφτήδες δεν εκλέγονται.
Πολύ ωραία λοιπόν, αύριο ο σουλτάνος θα μας ζητήσει και συνδιοίκηση στην Θράκη και εμείς θα το συζητήσουμε με… καλοπροαίρετες προθέσεις!
Και εις ανωτέρα… Γιουνανιστάν!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.