Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΝΕΑ… «ΑΓΡΙΑ ΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σχεδόν έξαλλη φέρεται η Άγκυρα με την νέα ταξιδιωτική οδηγία των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με την οποία οι χώρες Τουρκία, Σουδάν και Βενεζουέλα, κρίνονται ως εξόχως επικίνδυνες για την επίσκεψη Αμερικανών πολιτών.

Η μεγάλη οργή των Τούρκων είναι ότι εξομοιώνουν την χώρα τους με το Σουδάν και την Βενεζουέλα, ενώ το κόστος στον τουρισμό από την νέα αυτή οδηγία προβλέπεται εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Μάλιστα οι Αμερικανοί περιγράφουν σαν τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην Τουρκίας, τις περιοχές που βρίσκονται στα σύνορα με τη Συρία καθώς και στο τουρκικό Κουρδιστάν : Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şirnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkâri και Bitlis. Σύμφωνα με την ταξιδιωτική οδηγία στις περιοχές αυτές μαίνεται ο πόλεμος γι αυτό και είναι άκρως επικίνδυνες.
Μετά από όλα αυτά η Άγκυρα στα…κάγκελα!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

1 σχόλιο:

  1. Να μου το θυμηθητε οι αμερικανοι ειναι περισοτερο φιλοι με την τουρκια παρα με την Ελλαδα, και θα φανερωθει οταν η Ελλαδα θα εχει να επιλυσει εθνικα θεματα Ελλαδος τουρκιας η αμερικη θα ειναι υπερ της τουρκιας και θα δουλευει υπογειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.