Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ»




Πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην Τουρκία ένα δημοσίευμα μα τον τίτλο «Η δομή της FETÖ (Τρομοκρατική Οργάνωση Φετουλάχ Γκουλεν) στην Ελλάδα» που φέρει την υπογραφή του Αϊχάν Ντεμίρ και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Μπιρλίκ, την οποία ιστοσελίδα έχει κατασκευάσει η ομάδα του Αζινλίκτσα.
Επειδή γίνετε αναφορά στα ονόματα μας ως Αζινλίκτσα είναι ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

1) Στο δημοσίευμα με τίτλο «Η δομή της FETÖ στην Ελλάδα», υπάρχει αναφορά σε αρκετά ονόματα, αλλά οι μόνοι από όσους αναφέρονται που ζουν στην Ελλάδα είναι ο Εβρέν Δεδέ και η σύζυγος του, ο Αϊντήν Μποσταντζή και ο Φατίχ Ναζήφογλου!
Οι υπόλοιποι δεν ζουν στην Ελλάδα. Αν υπάρχει κάποιος άλλος που ζει στην Ελλάδα πείτε μας να το ξέρουμε!
Άλλωστε όλοι όσοι ζουν στη Δυτική Θράκη γνωρίζουν ποιοι υπάγονται στην οργάνωση του Γκιουλέν. Αρκετοί άνθρωποι γνωρίζουν ξεκάθαρα, ποιοι είναι οι «ιμάμηδες» (υπεύθυνοι) τους και ποιες ήταν οι «γυναίκες ιμάμηδες» (υπεύθυνες) που διαγράφηκαν από τις λίστες των εκλεγμένων μουφτήδων Αχμέτ Μετέ και Ιμπραήμ Σερίφ, με την κατηγορία ότι είναι μέλη της FETÖ ή γνωρίζουν τον δάσκαλο που έδιωξαν από το μειονοτικό σχολείο, λέγοντας ότι είναι μέλος της FETÖ, τους μαθητές/φοιτητές που σπούδαζαν στη Τουρκία και τους οποίους έστειλαν πίσω από τα Τουρκικά σύνορα λόγω της FETÖ ή τους ιμάμηδες του Γκιουλέν στη Δυτική Θράκη και τους υπόλοιπους υπευθύνους του.
Ναι, ο πεθερός του Εβρέν Δεδέ είναι ο Αμπντουλλάχ Αϊμάζ. Αυτό είναι γνωστό και ξεκάθαρο. Ο Εβρέν Δεδέ, έχει παντρευτεί με τη σύζυγο του πριν από 20 χρόνια ακριβώς. Στο άρθρο του ο Αϊχάν Ντεμίρ, ίσως δεν θεώρησε αρκετά ισχυρό τον δεσμό που δημιουργήθηκε με τη FETÖ με έναν τον γάμο, που έγινε πριν από 20 χρόνια, θέλησε να δημιουργήσει και μια επιπλέον σύνδεση, με αναφορές στις δραστηριότητες «χιμμέτ» και «κουρμπάνι» του Εβρέν Δεδέ στην Ελλάδα. Ενώ, όπως συμβαίνει με τον οικογενειακό δεσμό του Εβρέν Δεδέ, υπάρχουν και άλλοι δημοσιογράφοι στη Δυτική Θράκη που έχουν παρόμοιους δεσμούς. Αν είναι έγκλημα ο οικογενειακός δεσμός, τότε πρέπει και αυτοί να είναι ένοχοι. Επίσης οι Δυτικοθρακιώτες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ,ποιοι έχουν μαζέψει χιμμέτ και κουρμπάνια στη Δυτική Θράκη.
Αξίζει να τονίσουμε και πάλι, από τα τόσα ονόματα που υπάρχουν στο άρθρο «η Δομή της FETÖ στην Ελλάδα», μόνο η ομάδα του Αζινλίκτσα ζει στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι είτε είναι Τούρκοι διπλωμάτες, είτε είναι Τούρκοι πολίτες, που δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα. Συνεπώς αν λένε ότι τα τρία άτομα, όπως γράφουν, που απαρτίζουν την ομάδα του Αζινλίκτσα είναι η δομή της FETÖ, τότε εμείς μόνο γελάμε μ’ αυτόν τον ισχυρισμό… Αν στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής έχει μείνει πρόξενος που δεν έχει εξαφανιστεί ή δεν έχει απολυθεί, από τη στιγμή της έρευνας εμπλοκής τους με τη FETÖ, ας μας καλέσουν αμέσως και ας καταλύσουν άμεσα τη δομή της FETÖ στην Ελλάδα με τις υπογραφές που θα βάλουμε. Είναι πολύ απλή υπόθεση αυτή. Αν όμως η ομάδα του Αζινλίκτσα δεν είναι μέλος της FETÖ και αυτή είναι λασπολογία εις βάρος του Αζινλίκτσα, μέσω της συζύγου του Εβρέν, με την οποία είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια, για να προστατέψουν και να κρύψουν κάποιους, τότε ας το γνωρίσουν πλέον και οι Δυτικοθρακιώτες!
2) Ναι, έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στην ιστοσελίδα του Αζινλίκτσα από την Τουρκία. Διότι όταν βγήκε η είδηση στον Ελληνικό τύπο για έναν διπλωμάτη που υπηρετούσε στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και ανέφερε ότι ο εν λόγω διπλωμάτης πήγαινε σε μπαρ που βρίσκονταν γυναίκες του δρόμου, γινόταν τύφλα στο μεθύσι και όταν ήταν μεθυσμένος σε ταβέρνες προσέβαλε ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Ερντογάν μάλιστα, σε βαθμό που η Ελληνική αστυνομία αφαίρεσε το δίπλωμα οδήγησής του για 6 μήνες, το Αζινλίκτσα μετέφρασε αυτή την είδηση στα τουρκικά και την δημοσίευσε. Μετά από αυτό, το Αζινλίκστα κηρύχθηκε «Ελληνιστής» και μέλος της FETÖ και έτσι εμποδίστηκε η πρόσβαση στο Αζινλίκτσα από τη Τουρκία με το έγγραφο που έστειλε το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Προξενείου, αυτό το σκάνδαλο το οποίο έκανε δημοσίευμα μεταφράζοντάς το στην τουρκική, το Αζινλίκτσα, δεν πρέπει να έχει αναγνωσιμότητα στην Τουρκία. Ο πιο εύκολος και βέβαιος δρόμος σε αυτό είναι να επιβληθεί απαγόρευση πρόσβασης στο Αζινλίκτσα χαρακτηρίζοντας το ως μέλος της FETÖ. Εδώ μιλάμε για τις εισηγήσεις που συντάσσει το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής από το οποίο 5 διπλωμάτες έχουν φύγει ή έχουν απολυθεί από το Τουρκικό Υπ. Εξωτερικών λόγω των σχέσεων τους με FETÖ.
Ας παραθέσουμε εδώ ακόμα μια φορά εκείνη την περίφημη είδηση, για να διαβαστεί ξανά, χάρη στην οποία εμποδίστηκε η πρόσβαση στο Αζινλίκτσα από τη Τουρκία και στην οποία αναφέρεται ότι, Τούρκος διπλωμάτης, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ προσέβαλε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν: https://goo.gl/jBp1aH
3) Υπάρχουν πολλοί Δυτικοθρακιώτες δημοσιογράφοι, οι οποίοι την εποχή του Γεν. Προξένου Μουσταφά Σαρνίτς, που απολύθηκε λόγω της FETÖ, ήταν νύχτα μέρα μαζί του και μάλιστα έγραφαν εγκώμια, αναφέροντας: «Ο αγαπημένος της μειονότητας Γεν. Πρόξενος Σαρνίτς». Εκείνο το διάστημα, οι μοναδικοί δημοσιογράφοι που μάλωσαν με τον Σαρνίτς και έγραψαν κριτικές εναντίον του ήταν ο Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ και ο Μουσταφά Τσολάκ. Οι υπόλοιποι μειονοτικοί δημοσιογράφοι και οι εφημερίδες ήταν μέρα νύχτα μαζί του και τον εγκωμίαζαν. Εκείνο το διάστημα κάποια μειονοτικά μέσα έγραφαν με τίτλους όπως «Ο αγαπημένος της Μειονότητας Γεν. Πρόξενος Σαρνίτς». Συνεπώς οι γραπτές φράσεις όπως «Ο αγαπημένος της Μειονότητας Γεν. Πρόξενος Σαρνίτς» είναι πιο σημαντικές από την φράση «απολάμβαναν πούρο» ο Εβρέν Δεδέ με τον Σαρνίτς. Τα γραπτά εγκώμια και οι σχέσεις του υπόλοιπου μειονοτικού τύπου με τον Σαρνίτς θα αγνοηθούν και θα γράφεται μόνο, ότι ο Εβρέν Δεδέ κάπνιζε πούρα με τον πρόξενο! Μην είστε γελοίοι.
5) Αν ο οικογενειακός δεσμός κάνει κάποιον μέλος της FETÖ, τότε πρέπει να εφαρμοστεί η ίδια κατάσταση για όλους. Για παράδειγμα, η σύζυγος του Σαλίχ Χατζηχουσεΐν στο Βουκουρέστι, στον οποίο γίνεται αναφορά στο άρθρο του Αϊχάν Ντεμίρ, είναι η αδελφή του συνιδιοκτήτη ενός μειονοτικού ΜΜΕ στη Δυτική Θράκη.
Ποιος ξέρει γιατί άραγε σκόπιμα αποκρύφτηκε και αυτός ο δεσμός, λες και είναι έγκλημα. Έγινε προσπάθεια σύνδεσης του θέματος με το Αζινλίτσα μέσω του πεθερού του Εβρέν Δεδέ. Το ζόρισαν αρκετά! Ο παππούς κάποιου μπορεί να είναι Νεοδημοκράτης, ο γιος του ΠΑΣΟΚος και ο εγγονός του ΣΥΡΙΖαιος. Γιατί να είναι όλοι Νεοδημοκράτες, επειδή ο παππούς είναι Νεοδημοκράτης….
6) Ο ιδιοκτήτης της Εφημερίδας Μπιρλίκ, Ιλχάν Ταχσίν, ο οποίος εδώ και χρόνια ανέθεσε στο Αζινλίκτσα την κατασκευή της ιστοσελίδας του και μέχρι πρόσφατα είχε τη διαφήμιση της ιστοσελίδας του στο Αζινλίκτσα, έχει κάνει αναρτήσεις με τις οποίες εγκωμίαζε τον Γκιουλέν. Μάλλον τις ξέχασε ο Ιλχάν Ταχσίν!!!
Συμπερασματικά, ο Ιλχάν Ταχσίν προσπαθώντας για «καλόπιασμα» πριν την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν, δημοσίευσε στη δική του ιστοσελίδα στην Ελλάδα ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στον Τουρκικό τύπο, στοχοποίησε αβάσιμα την ομάδα του Αζινλίκτσα και συνέπραξε σε ένα ατιμωτικό αδίκημα, που τον βαρύνει. Θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε ότι θα κάνουμε χρήση όλων των δικαιωμάτων, που μας παρέχει ο νόμος, εναντίον εκείνων που μας συκοφαντούν αβάσιμα. Θέτουμε υπόψη της κοινής γνώμης μια κοινοποίηση του Ιλχάν Ταχσίν, ο οποίος με ένα γελοίο άρθρο, νομίζει ότι εξέθεσε τη δομή της FETÖ στην Ελλάδα. Το αστείο άρθρο που φιλοξένησε ο Ιλαχάν Ταχσίν, είναι γεμάτο με ονόματα ανθρώπων που δεν βρίσκονται στην Ελλάδα και μόνο τρία ονόματα από την Ελλάδα αναφέρονται, που έχουν σχέση με την έκδοση του Αζινλίκτσα:
Πηγή : Τουρκικά Νέα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.