Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Nταβούτογλου: o Eρντογάν διέταξε την κατάρριψη του ρωσικού Sukhoi 24.




Ο τ. πρωθυπουργός της Τουρκίας Νταβούτογλου κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι είναι αυτός που διέταξε την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού το 2015 στην περιοχή του Ιντλίμπ στα σύνορα με Τουρκία.
Ο Ahmet Davutoglu διοχέτευσε σημαντικές πληροφορίες στην κοινοβουλευτική επιτροπή διερεύνησης το αποτυχημένο πραξικόπημα του καλοκαιριού του 2016.Αποκάλυψε ότι ο « τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan είναι αυτός που έδωσε την εντολή για τηνκατάρριψη του ρωσικού μαχητικού ».
Ο Erdogan από την πλευρά του είχε επιρρίψει την ευθύνη στο  »κίνημα » στο εσωτερικό του στρατού για την κατάρριψη και τους πιλότους που το έριξαν για να γίνει ρωσοτουρκικός πόλεμος.
Ο τουρκικός στρατός κατέριψε ένα ρωσικό Sukhoi 24 στις 24 Νοέμβρη 2015, στα τουρκοσυριακά σύνορα.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.