Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όταν πας ξυπόλητος στα αγκάθια δυστυχώς αυτά παθαίνεις!
Με ειρωνικό ύφος οι τουρκικές εφημερίδες μεταδίδουν τις αντιδράσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας στον ναυτικό αποκλεισμό από 6 τουρκικά πολεμικά πλοία της κυπριακής ΑΟΖ στο οικόπεδο 3, γεγονός που εξαναγκάζει το ιταλικό γεωτρύπανο της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ τελικά να αποχωρήσει άπρακτο.


Όπως αναφέρει σήμερα ο τουρκικός τύπος, η Ελλάδα και η Κύπρος στην αδυναμία τους να αντιδράσουν στον τουρκικό ναυτικό αποκλεισμό προσπαθούν να βρουν αλλού  ερείσματα, χωρίς βέβαια κάποια συνέπεια στην όλη κρίση.
Έτσι όπως αναφέρουν, ο μεν Έλληνας πρωθυπουργός κάλεσε στο τηλέφωνο την κ Μέρκελ για να της παραπονεθεί για την τουρκική στάση, ο δε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας σκοπεύει να φέρει το θέμα στην σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Παρασκευή στις Βρυξέλες.
Φυσικά με όλα αυτά, δεν «ιδρώνει» καθόλου το αυτί της Τουρκίας .
Εμείς, κατά τα άλλα ασχολούμαστε με την προδοτική φαγωμάρα των πολιτικών κομμάτων της…εθνικής καταστροφής μας.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.