Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΩΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια βρίσκονται στο πιο λεπτό σημείο καθώς και οι δυο πλευρές παρουσίασαν τις απόψεις τους, η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων, Radmila Şekerinska, μετέβη εκτάκτως στην Άγκυρα όπου και συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ.


Όπως αναφέρουν τα τουρκικέ ΜΜΕ, η Σκοπιανή υπουργός Άμυνας συζήτησε την περαιτέρω στρατιωτική στήριξη της Τουρκίας στα Σκόπια σε θέματα οπλικών συστημάτων και χορήγησης κονδυλίων για την σκοπιανή άμυνα.
Από τουρκικής πλευράς η Τουρκία για άλλη μια φορά υποσχέθηκε στα Σκόπια την πλήρη στήριξη της Τουρκίας για την ένταξη τους στον ΝΑΤΟ αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς καμία αλλαγή του συνταγματικού τους ονόματος.
Και ύστερα εμείς…. «χαριεντιζόμαστε» στις αυταπάτες μας για τις διαπραγμάτευσης για την ονομασία αυτού του τεχνητού κρατιδίου ενώ οι άλλοι παίζουν «χοντρό παιχνίδι».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.