Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ : Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΟΥΡΔΟΥΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Γερμάνια μετά τη επερώτηση του βουλευτή των Πρασίνων, Omid Nouripour, (ιρανικής καταγωγής), στην γερμανική βουλή όπου κατήγγειλε ότι η Γερμανία και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τούρκικη εισβολή στην Συρία ενέκρινε την πώληση όπλων στην Τουρκία, ύψους 4 εκατομμυρίων 400 χιλιάδων ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό, στα γερμανικά όπλα που δίνονται στην Τουρκία περιλαμβάνονται ντουφέκια, άρματα μάχης και ρουκέτες, καθώς και τεθωρακισμένα οχήματα, ενώ παράλληλα προσφέρεται και η τεχνολογία των οπλικών συστημάτων.
Ο ίδιος ο σύμβουλος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Matthias Machnig, ομολόγησε ότι πράγματι η Γερμανία και μετά την έναρξη της τουρκικής εισβολής στη Συρία ενέκρινε την πώληση οπλικών συστημάτων παρά τις ενστάσεις που υπάρχουν για την χρήση αυτών των οπλικών συστημάτων από τους Τούρκους.
Αυτή είναι η Γερμανία και να μην ξεχνάμε ποιοι οργάνωσαν τους Τούρκους για να διαπράξουν τις μεγάλες γενοκτονίες του εικοστού αιώνα
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.