Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΝΑ… ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ F-35 – ΤΟ «ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ» ;;;
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Εν όψει της μεγάλης παράδοσης στην Τουρκία 100 αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών, F-35, ένα ολόκληρο συγκρότημα Τούρκων δημοσιογράφων της εφημερίδας Hürriıyet μετέβηκε στις ΗΠΑ και την πολιτεία του Μάριλαντ για να φωτογραφηθούν και να επιβεβαιώσουν την απόκτηση από την Τουρκία των πολεμικών αεροσκαφών, που σίγουρα ανατρέπει όλες τις πολεμικές ισορροπίες στην περιοχή μας.


Όπως αναφέρεται, ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων της Hürriyet παρέστη στην αμερικανική αεροπορική βάση, Patuxent River, όπου γίνονται τα τελικά τεστ των πολεμικών αεροσκαφών F-35, που παραδίδονται στην Τουρκία. Παράλληλα επιδίωξη της Τουρκίας είναι με την συμμετοχή των πολεμικών της βιομηχανιών ASELSAN, MiKES, ROKETSAN και TUSAŞ-TAI, η απόκτηση της τεχνολογίας παραγωγής ανταλλακτικών για τα εν λόγω πολεμικά αεροσκάφη.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εμείς ακόμα θα… ασχολούμαστε αν μπορούμε να ανακαινίσουμε τα δικά μας F-16.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.