Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ… ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένας Τούρκος εισαγγελέας που προσπάθησε να το σκάσει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ, ο Zafer Kılınç, συνελήφθη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, στα İpsala, με την κατηγορία ότι πρόσκεινται στον Φετουλάχ Γκιουλέν. Αλλά το ενδιαφέρων με τον εν λόγω εισαγγελέα είναι ότι παράλληλα κατηγορείται ότι διενεργούσε κατασκοπεία υπέρ… της Ελλάδας και της Ρωσίας!!!

Μια πραγματικά απίθανη υπόθεση φέρουν στην δημοσιότητα τα τουρκικά ΜΜΕ για κάποιο εισαγγελέα από την Σμύρνη, τον Zafer Kılınç, τον οποίο εμπλέκουν στην μεγάλη υπόθεση κατασκοπείας με την κωδική ονομασία «Pandora», στην οποία ενεπλάκησαν περί τους 200 Τούρκους στρατιωτικούς και η υπόθεση ακόμα ερευνάται γα να αποκαλυφτούν όλες οι διαστάσεις της.
Η υπόθεση αυτή είχε συσχετιστεί με τις κατηγορίες κατασκοπείας υπέρ της Ελλάδα από το 2011 και από τότε είχαν συλληφθεί κάποιοι αξιωματικοί που φέρονταν σαν εμπλεκόμενοι.
Σήμερα το θέμα για ευνόητους λόγους επανέρχεται από τους Τούρκους στην δεδομένη συγκυρία μεγάλης όξυνσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.