Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η… ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η ανακοίνωση για πρόωρες προεδρικές και συνάμα βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου, σε ένα καυτό τοπίο, κατέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο το άγχος του Ερντογάν καθώς ο χρόνος δουλεύει εναντίον του και ένεκα τούτου αναγκάστηκε να επισπεύσει τις εκλογές για ενάμιση περίπου χρόνο, από της 9 Νοεμβρίου του 2019.
Ο Ερντογάν δεν ξεχνά την τύχη του προκάτοχου του, Αντνάν Μεντερές, που κρεμάστηκε από τουρκικό δικαστήριο το 1961.
Η πρώτη αντίδραση με την νέα πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ, δείχνει πως τα πράγματα θα επιδεινωθούν και άλλο.
Το σίγουρα είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πόλωση, τα ποσοστά δεν δίνουν εκλογή Ερντογάν και για τον λόγο αυτό είναι απρόβλεπτες οι αντιδράσεις του.
Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.