Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Οι νέες φωτογραφίες των δυο Ελλήνων στρατιωτικών να περνούν σιδηροδέσμιοι τις πόρτες του τουρκικού δικαστηρίου που απέρριψε για άλλη μια φορά την αίτηση αποφυλάκισης τους, είναι άλλο ένα στοιχείο του ψυχολογικού πολέμου που έχει εξαπολύσει αυτό τον καιρό η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδας.

Όταν είχαν συλληφθεί οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί, είχαμε επισημάνει το γεγονός ότι θα γίνουν στοιχείο ψυχολογικού εκβιασμού σε βάρος της χώρας μας με πιθανό αντικείμενο τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα και ζήτησαν άσυλο. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.
Στα πλαίσια αυτού του πολέμου είναι και οι ισχυρισμοί χωρίς αποδείξεις ότι κατέβασαν από τα ελληνικά νησιά τις ελληνικές σημαίες.
Ο πόλεμος αυτός θα συνεχιστεί αμείωτος, χωρίς όμως να εξελίσσεται σε θερμό επεισόδιο γιατί κάτι τέτοιο δεν το θέλει με τίποτα σε αυτή την συγκυρία η Άγκυρα.
Αυτό θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας. για να αντιμετωπίσουμε κατάλληλα τις τουρκικές… «παράτες».
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.