Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ




Οι πληροφορίες που έρχονται τώρα στο φως είναι ενδεικτικές και επιβεβαιώνουν αυτά που είχαμε υποστηρίξει από την αρχή για στημένη παγίδα και ενέδρα με σκοπό την σύλληψη των δυο Ελλήνων αξιωματικών.

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι “αρκετές ημέρες πριν από το επεισόδιο με την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, η Τουρκία μονομερώς ειχε αφαιρέσει πασσάλους οι οποίοι βρίσκονται στο όριο του ανοίγματος, πλάτους περίπου 2,5 μέτρων που οριοθετεί ουσιαστικά την συνοριακή γραμμή” όπως αναφέρει το Hellas Journal.
Παράλληλα ένα έγγραφο με ημερομηνία 17 Μαρτίου δείχνει ότι οι Τούρκοι έκοψαν κάθε επικοινωνία που υπήρχε σήμερα με τις ελληνικές μεθοριακές μονάδες για την επίλυση μεθοριακών “επεισοδίων”.
Μάλιστα φαίνεται ότι οι Τούρκοι καθυστερούσαν να προχωρήσουν στην επανατοποθέτηση των πασσάλων και πλέον φαίνεται πως οι δύο στρατιωτικοί επιχείρησαν να ελέγξουν εάν είχαν τοποθετηθεί σε άλλο λάθος σημείο οι πάσσαλοι με αποτέλεσμα να “πέσουν” πάνω σε Τούρκους στρατιώτες και να συλληφθούν.
Δηλαδή οι Τούρκοι εφάρμοσαν μια παραπλανητική ενέργεια ώστε να τραβήξουν κοντά τους τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς με σκοπό να τους αιχμαλωτίσουν
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.