Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Eίναι νεκρός ο ΓΕΣ του Ισραήλ ο Gadi Eizenkot; Yπέκυψε στα τραύματά του;



Η ισραηλινή εφημερίδα  Ynet ανακοίνωσε ότι ο ΓΕΣ του Ισραήλ ο Gadi Eizenkot, που τραυματίστηκε σοβαρά από πυραύλους του συριακού στρατού  κατά ισραηλινών στρατιωτικών βάσεων υπέκυψε στα τραύματά του και είναι νεκρός. suriyegercekleri.

Η πληροφορία χρήζει ακόμη επιβεβαίωσης άλλες πηγές ανέφεραν ότι δημοσιογράφος της Ynet διέρρευσε την είδηση .Αραβόφωνες πηγές επιμένουν ότι είναι άφαντος για 2 μέρες. Ειπώθηκε ότι η γυναίκα του αρχικώς διέρρευσε την είδηση τραυματισμού του.
Yπάρχει μια είδηση ότι ο Gadi Eizenkot, ο ισραηλινός ΓΕΣ σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια συριακού χτυπήματος κατά Ισραήλ.Τι επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε αν είναι βάσιμη η είδηση.Είναι απολύτως φανερό ότι το Ισραήλ κρύβει τις  απώλειες που είχε στο Golan.Ο Σιδερένιος Θόλος απέτυχε ν΄ καταστρέψει τους συριακούς πυραύλους αναφέρει το islamicinvitationturkey.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.