Σάββατο 12 Μαΐου 2018

O πρόεδρος του Λιβάνου Michel Aoun κατηγορεί το Ισραήλ για εθνοκάθαρση χριστιανών




O πρόεδρος της Δημοκρατίας του Λιβάνου ο Michel Aoun, δήλωσε την Πέμπτη κατά την υποδοχή μιας αντιπροσωπείας του Συμβουλίου των Εκκλησιών της Μ Ανατολής ότι η διατήρηση των χριστιανών στην Ανατολή θα γίνει  μέσω της εμψύχωσης ενός μετριοπαθούς Islam.

« Η εθνοκάθαρση άρχισε στο Ισραήλ κι όχι στις αραβικές χώρες.  Πόσοι χριστιανοί εγκατέλειψαν το Ισραήλ  και πόσοι μεταξύ αυτών παρέμειναν στην Ιερουσαλήμ », αναρωτήθηκε ο κ. Aoun, προσθέτοντας ότι έπειτα από τη δημιουργία του το Ισραήλ  οδηγεί μια πολιτική εξωθώντας σε έξοδο όχι μόνο Παλαιστίνιους και μουσουλμάνους αλλά ομοίως χριστιανούς..
Ο αρχηγός του κράτους του Λιβάνου ανέφερε στη συνέχεια ότι οι επιθέσεις  οδηγημένες κατά χριστιανών  άγγιζαν όλες τις χώρες του κόσμου και όχι μόνο την Ανατολή. « Σε κάθε περίπτωση η Ανατολή αντιπροσωπεύει ένα σύμβολο ουσιαστικό όντας δεδομένου ότι αυτό είναι το σημείο εκκίνησής τους  », δήλωσε.ANI10.5.18
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.