Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Ο ΖΑΕΦ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ…ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του Ερντογάν, σαν ο «απόλυτος άρχοντας», πρόεδρος της Τουρκίας, μεταξύ των προέδρων των χωρών που θα τον τιμήσουν θα είναι και ο πρόεδρος των Σκοπίων, (Μακεδονία σκέτο για τους Τούρκους ), Ζόραν Ζάεφ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, στις 9 Ιουλίου που θα γίνει η λαμπρή και μεγαλοπρεπή τελετή στην Άγκυρα, θα παραστούν εκτός από τον Ζάεφ και οι πρόεδροι άλλων 16 χωρών, μεταξύ των οποίων της Βενεζουέλας, Καζακστάν, Γκάνας, Σομαλίας, Ζάμπιας, Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Βουλγαρίας, Γεωργίας, Πακιστάν, Κιργιζιστάν, Ουκρανίας, κ.α.
Εντύπωση προκαλεί ότι εκτός από την Βουλγαρία και τον Ζάεφ, πιστό φίλο του Ερντογάν, καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θα εκπροσωπηθεί στην τελετή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.