Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ… F-35!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παρά την υπάρχουσα υποτίθεται κακή (;;;), κατάσταση στις σχέσεις ΗΠΑ Τουρκίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, σμήναρχος Rob Manning (είδηση που μετέδωσε και το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ajansı), στην αεροπορική βάση Luke των F-35, στην Αριζόνα των ΗΠΑ, άρχισε και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς (μάλιστα) η ειδική εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων στα F-35.


Μάλιστα όπως διαβεβαίωσε και ο υπεύθυνος του προγράμματος του αμερικανικού Πενταγώνου αντισμήναρχος Mike Andrews, οι Τούρκοι πιλότοι είναι ήδη στο τελικό στάδιο της εκπαίδευσης και πολύ σύντομα θα πιλοτάρουν τα F-35
Τώρα το τι θα γίνει από εδώ και πέρα με εμάς και με το Αιγαίο, ιδού το ερώτημα στους… «φίλους» και «συμμάχους» μας Αμερικανούς!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.