Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Διπλωματική κρίση Ελλάδας- Ρωσίας / To υπόδουλο ψευδοκράτος των Αθηνών απελαύνει 2 ρώσους διπλωμάτες κατ΄εντολήν των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Η Ρωσία απαντά στα ίσα : απέλαση 2 Ελλήνων διπλωματών. Ρώσος βουλευτής: η Ελλάδα δεν είναι σύμμαχος , « Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό από μόνο του αρκεί »




H ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ν΄απελάσει 2 ρώσους διπλωμάτες και ν΄απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της σε 2 άλλους. Η Αθήνα κατηγορεί τη Ρωσία για απόπειρα παρέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας και για διάπραξη παράνομων ενεργειών κατά της Εθνικής Ασφάλειας στην Ελλάδα αναφέρει το sputnik. Στην απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών, και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο, σκοπεύει να προχωρήσει η Αθήνα σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής.

Tους καταμαρτυρούνται έκνομες ενέργειες στην ελληνική επικράτεια όπως η απόπειρα αλίευσης και διακίνησης πληροφοριών καθώς και η προσπάθεια χρηματισμού κρατικών λειτουργών αλλά και κινήσεις απόκτησης επιρροής σε δήμους και μητροπόλεις, καθώς και στο ‘Αγιον Όρος.
Παράλληλα, γίνεται λόγος και για προσπάθεια παρέμβασης σε ευαίσθητα ζητήματα της χώρας στα Βαλκάνια, ειδικότερα, δε, στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Όπως αναφέρουν διπλωματικές πηγές, ανάμεσα στα άτομα τα οποία πρόκειται να απελαθούν βρίσκεται το στέλεχος της ρωσικής πρεσβείας Βίκτορ Γιάκοβλεφ. Σύμφωνα με το RΙΑ o ρώσος βουλευτής, ο Andrei Klimov Reuters, δήλωσε  ότι η Μόσχα θα απαντήσει στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών, απελαύνοντας δύο Έλληνες διπλωμάτες.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Andrei Klimov, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου, στο RIA Novosti, η Ρωσία θα απελάσει 2  Έλληνες διπλωμάτες. Ο Klimov υποστήριξε ότι η Ρωσία δεν έχει θεωρήσει ποτέ την Ελλάδα ως σύμμαχο και εταίρο στην Ευρώπη. « Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ, αυτό από μόνο του είναι αρκετό », υποστήριξε.
13:04 Η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα αρνείται να σχολιάσει τις εκθέσεις απέλασης των διπλωματών.interfax
dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Quickbooks enterprise support Phone number
    Get 24-hour support for Enterprise Quickbooks by contacting the QuickBooks Enterprise support phone number. We are ready to solve QuickBooks Enterprise problems through a Certified QuickBooks Enterprise Support Group. Call our Quickbooks support team at +1 (833) 400-1001 and contact our certified QuickBooks specialist for assistance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An international standard for implementing and maintaining business continuity plans, system, and process to recover from the unexpected disruptions that cause failure in the consistency in providing products or services. iso 22301 netherlands

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.