Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ ΦΑΤΣΑ-ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ HOLLYWOOD!


το Hollywood & Highland Mall
Από αναγνώστη μας που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αμερική, λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω φωτογραφίες που παρουσιάζουν σύγχρονες απεικονίσεις γιγαντιαίου μεγέθους (μάλλον φυσικού μεγέθους για τα "πρόσωπα" που εικονίζουν) των γνωστών "λαμόγιων" Νεφελίμ.
Εδώ, "κοσμούν" τον εξωτερικό περίγυρο του εμπορικού συγκροτήματος "Hollywood & Highland" Mall στο Hollywood!

Για μας, αυτό αποτελεί "αμοιβή" για τα όσα τόσο καιρό "ευαγγελιζόμαστε". Δείγμα ότι αυτά που λέγονται τόσο εδώ όσο και αλλού, τελικά πιάνουν "τόπο" και αρχίσαμε να συνεννοούμαστε...
enjoy!!!κάντε κλικ πάνω στις φωτό για μεγέθυνσηΑυτό το λογότυπο συνοδεύει την πιο γνωστή μάρκα
παπουτσιών στην Αμερική, "Eilatan"


Η κάρτα μέλους του εμπορικού συγκροτήματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΑΣ!!!
Και μιας και είδατε τις φωτογραφίες, ας ξαναδούμε και δυο πράγματα για τα αρχαία αυτά λαμόγια (που λέει και ο Δημοσθένης...)
Οι Νεφελίμ όπως μας πληροφορούν αρχαία κείμενα ήταν (και είναι) μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση έκπτωτων αγγέλων (Ελοχίμ) με τις "κόρες των ανθρώπων". Μεταφρασμένο απ' τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για... αμαρτίες.
Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους ...τεράστιες!
Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέματα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν ακόμα και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία για μαζική καταστροφή της γης πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια.
Τα ρυπαρά γένη των Νεφελίμ είναι:
το γένος του Κρόνου - Οι ανθρωπόμορφοι Νεφελίμ (Ολύμπιοι θεοί).
το γένος των Mαλτσέχ η του Ανουβι, με σώμα ανθρώπων και κεφάλι τσακαλιού. (Ο μύθος των λυκανθρώπων).
το γένος των Ναρούντχ, των τραγόμορφων.
το γένος Βαλάχ, με πόδια και κεφάλι τράγου. Οι σάτυροι της ελληνικής μυθολογίας
το γένος των Ρεβάχ των κενταύρων.
το γένος Καχρέχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ταύρου. (Θυμάστε τον μινόταυρο;)
το γένος Ντουσβέχ που είναι οι κύκλωπες. (Οδύσσεια....)
το γένος Λονσντβέχ με ανθρώπινο σώμα και κεφάλι αιλουροειδούς ή λιονταριού.
το γένος Σαχερνέχ με κεφάλι πουλιού και σώμα ανθρώπου.
το γένος Λαχμέχ με σώμα αίλουρου και κεφάλι πουλιού.
το γένος Κασνάχ με σώμα ανθρώπου και κεφάλι ερπετού. (Οι ερπετοειδής των ουφολόγων)
το γένος Μασραβέχ με σώμα φτερωτού ταύρου και κεφάλι ανθρώπου.
το γένος Ζασραντέχ των γνωστών εκατόνχειρων της ελληνικής μυθολογίας. Διαθέτουν υψηλή γνώση της τεχνολογίας. (Υπάρχουν κάτι σχετικά αγάλματα και έξω από το CERN)
το γένος Μπαχομέθ των νυχτεριδόμορφων. (Ο μύθος των βρικολάκων).
το γένος Κασραμπάχ των ακέφαλων ανθρώπων.
το γένος των Βασρανέχ το γένος των γκρι δούλων των Νεφελίμ. (Δηλαδή, οι γκρι εξωγήινοι των ουφoλόγων).
Όλα αυτά συνέβαιναν ώσπου γεννήθηκε ο Δίας. Ένας Κρόνιος Νεφελίμ, που, παρ’ όλα τα ελαττώματα του χαρακτήρα του, είχε αναπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Μετά την επικράτησή του, μαζί με άλλους ανθρωπόμορφους Νεφελίμ, αυτονομάστηκανΕλ. Ο Δίας κατάφερε να περιορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τους Νεφελίμ και να δώσει ελευθερία και δικαιώματα στους ανθρώπους.
Οι δυνάμεις των Ελ πλησίαζαν αυτές των προπατόρων τους, των Ελοχίμ. Έτσι, δημιουργήθηκαν 2 στρατόπεδα. Αυτό των Νεφελίμ που ακολουθούσαν τον Κρόνο, τον πατέρα του Δια, με έδρα την Ατλαντίδα, που πίστευαν πως οι άνθρωποι είναι για να τους υπηρετούν και από την άλλη, αυτό με αρχηγό το Δία και έδρα τον Όλυμπο, που πίστευε πως οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαιώματα.
Τα δύο στρατόπεδα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους (Τιτανομαχία) και οι νικητές έκλεισαν τους νικημένους (Άτλαντες) στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντάς τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει.
Οι νικητές Ελ όμως στην συνέχεια παρεκτράπηκαν παίζοντάς το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήταν υπεράνθρωπες με αποτέλεσμα να δυσαρεστήσουν τον Ένα και Μοναδικό Θεό, άγνωστο τότε στους ανθρώπους. Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ειδικά του Διός, ήταν ό ίδιος ο Δίας να αιχμαλωτιστεί από τα ρυπαρά γένη και να βρίσκεται ακόμα μαζί τους κάπου στα Τάρταρα, οι δε θεοί Απόλλων και Αθηνά να διέφυγαν με τους περισσότερους Ελ σε διαφορετικά σημεία στο διάστημα. Εικάζεται, ότι μια μέρα θα επιστρέψουν να βοηθήσουν ξανά την ανθρωπότητα στην επόμενή της συνάντηση με τους Νεφελίμ, όταν αυτοί καταφέρουν να δραπετεύσουν από τα Τάρταρα όταν θα ξαναανοίξουν οι πύλες.
Για να κλείσουμε το θέμα με τα Τάρταρα, πρέπει να αναφέρουμε ότι για δεύτερη φορά διαφυγόντες Νεφελίμ έκλεισαν στα Τάρταρα ο Διόνυσσος με τον Ηρακλή με την βοήθεια φυσικά των ανθρώπων και τρίτη φορά ο Μέγας Αλέξανδρος ως κύριο σκοπό των εκστρατειών του!!!
Ο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελίμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από τη Λευκή Πυραμίδα), το 326 π.χ., καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία. Πύλες υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια, έκλεισε 72 βασιλείς, όπως λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρόνια μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν, αλλά θα τον βασανίζουν, ώσπου να δεχτούν όλοι το σφράγισμα.
Οι 72 αυτοί Βασιλείς είναι χωρισμένοι μεταξύ τους σε δύο μεγάλες αδελφότητες (36/36) Την Λευκή και την Μαύρη αδελφότητα με όχι και τόσο φιλικά συναισθήματα μεταξύ τους. Παρ αυτά, εμπρός στο μεγάλο σκοπό και των δύο για επάνοδο στον πάνω κόσμο και πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων εργάζονται σε κοινά έργα προς την κατεύθυνση αυτή καταφέρνοντας να ελέγχουν τις επιχθόνιες κυβερνήσεις και βασιλείς της γης πότε οι μεν και πότε οι δε...
Τα ονόματα των 72 Βασιλιάδων που βρίσκονται κλεισμένοι στα Τάρταρα είναι τα ακόλουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος.
Κάθε ένας από αυτούς διευθύνει μέσω αντιπροσώπων και τεχνολογιών και ύνα συγκεκριμύνο τομέα πάνω στην γη από τις θετικές επιστήμες μέχρι τις βιομηχανίες καλλυντικών και ρούχων. Ελέγχουν την show biz, την πορνεία, τα ναρκωτικά μέχρι και τις παιδικές τροφές. Τίποτα δεν διοκείται από τις κυβερνήσεις μας. Οι πολιτικοί που τις αποτελούν, είναι απλά μαριονέτες και εκτελούν τις εντολές τους (κουρτίνα 2).
Οι πύλες λοιπόν έκτοτε παραμένουν σφραγισμένες ώσπου να έρθουν τα έσχατα χρόνια και να ανοιχθούν από Άγγελο Θεού.
Η έδρα των Νεφελίμ βρίσκεται στην έρημο Τάκλα Μακάν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στη Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τάκλα Μακάν στην τοπική γλώσσα σημαίνει μπαίνεις μέσα, αλλά δεν βγαίνεις έξω.
Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα, που, στην κορυφή της, κάποτε υπήρχε ο ναός του Βάαλ (τον "σακάτεψε" ο Μ. Αλέξανδρος). Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα, που ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανέ, που, στη γλώσσα των Ναχρμπέν, σημαίνει Λευκή Πολιτεία. Να σημειώσουμε ότι η έδρα των Νεφελίμ, συνδέεται άμεσα με τον Λευκό Οίκο (δεν είναι τυχαίο το όνομα) της Αμερικής που ως γνωστόν ασκεί την πολιτική εξουσία επί της γης!
Το Λευκό Αδελφάτο, για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν, είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο, που αποτελείται από Νεφελίμ και άλλους αρχέγονους δαίμονες, που είναι ο Αζαζέλ, ο Αζαζελόν, ο Αζαραντέλ και ο Αζαέλ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στη Γη στα έσχατα χρόνια.
Ο Άγιος Ανδρέας (ο δια Χριστόν σαλός) λέει πως η εξουσία τους πάνω στη Γη θα κρατήσει για 660 ημέρες, ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μόνο, δηλαδή για 150 ημέρες, επειδή ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο.
Αν διαβάσετε την προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία… Οι Νεφελίμ έχουν εκτροφεία κλωνοποιημένων ανθρώπων, που τους χρησιμοποιούν σαν δούλους και σαν τροφή. Για τους Νεφελίμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτε άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στη γλώσσα τους τους ονομάζουν Γκοΐμ, που σημαίνει καταναλώσιμοι.
Οι Νεφελίμ δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει, όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδό τους στη Γη ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή. Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί πως οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

oafypnistis.blogspot.gr
Σχόλιο Λίθου Φωτός: Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν θέλουν να τα γνωρίζουμε. Εφόσον διαβάσετε το άρθρο στα βιντεάκια θα δείτε αρκέτα πράγματα που τα αποδεικνύουν αυτά (δεν εννόω μόνο τις τοιχογραφίες αλλά και τους σκελετούς γιγάντων που έχουν βρεθεί). Επίσης μην ξεχνάμε κάποια στοιχεία αποδεδειγμένα. Πως Αιγυπτιος ιερεας προς Σολωνα..(Πλατωνος Τιμαιος) του είχε  δείξει πάπυρους που αναφερόταν σε ένα μεγάλο πόλεμο των Αθηνών με την Ατλαντίδα 8-9 χιλιάδες χρόνια πριν (8-9000πΧ). Το δεύτερο είναι πως ο Μέγας Αλέξανδρος όντως έκλεισε τις πύλες του τέμενους του Βαάλ και κατέστρεψε τον θρόνο του (χιλιετίες πριν αυτό έκαναν ο Ηρακλής και ο Διόνυσος). Δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη στοιχεία όπως ότι ο Ίκαρος, Ηρακλής και Διόνυσος υπάρχουν στην μυθολογία των Ινδών αλλά και των αρχαίων φυλών Ινδιάνων με παράπλησια ονόματα και ίδιες απεικονίσεις σε τοιχογραφίες από φυλές ανθρώπων που είχαν χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση. Στο τέλος του δεύτερου βίντεο αναγράφονται οι πηγές (Αποκάλυψη, ΠαλαιάΔιαθήκη κτλ)
Τέλος προσωπικά πιστεύω πολλά από αυτά γιατί όντως υπάρχουν αποδείξεις. Όμως σε αρκετά έχω κάποιες απορίες. Δυστυχώς όμως κανείς δεν θα μπορέσει να μου τις λύσει (παρά μόνο ο Ύψιστος). Και αυτό γιατί όλα αυτά υπάρχουν σαν μύθοι και οι μύθοι έχουν υποστεί επεξεργασία για να μην φαίνονται τόσο αληθοφανείς.
Σας παραθέτω και άλλες φωτογραφίες που έχω και άρθρα που δείχνουν κάποια πράγματα παραπλήσια και συμβαίνουν τώρα. Οι φωτό είναι από τη περιφορά του Μαλτσεχ σε Αμερική και Αγγλία. Μάλλον μας προετοιμάζουν.
jpegcg3
407734_288760081177067_139278009458609_697449_1741806008_n
anubis.afp_1
Γεματο ολο το λονδινο απο τα αγαλματα τους και οχι μονο. Βρισκονται παντου. Ενα μικρο δειγμα ειναι αυτο. Απο τα μουσεια μεχρι τους δρομους και τις πλατειες των πολεων. Τα σκουληκια και οι αποχαυνωμενοι σε ολο τους το μεγαλειο. Τα εβαλαν μπροστα στα ματια τους και στα σπιτια τους να τα βλεπουν απο το πρωι εως το βραδυ και αυτοι κοιμουνται ολορθοι.
Αυτο ειναι απλα ενα μικρο δειγματακι απο αυτο που συμβαινει σ`αυτο το βρωμοκρατος. Γιατι αραγε να ειναι αδερφακια με τους ΤΖΩΝΗΔΕΣ.
Γιατι αραγε να πολεμανε με τοσο μισος την ΕΛ-ΛΑΣ.
ANOYBIS εκ του γενους μαλτσεχ. Ο Θεος του θανατου στην ΑΙΓΥΠΤΟ. Οι αποχαυνωμενοι τον φωτογραφιζουν αλλα σε λιγο θα τον προσκυνανε κιολας.
Γεια σου ρε ΗΡΑΚΛΕΑ που τους εβαζες λεπιδι και αστους να λενε οτι εισαι γραμμενος στην μυθολογια και ανυπαρκτος. Οτι τους τσουζει κοιτανε να το εξαφανισουν οπως και την ΕΛΛΑΣ. Τι να κανουμε ΑΡΑΝΤΙΣ και ΕΡΜΩΝ ειναι αυτα. Τους πονανε.
Στησανε μπροστα το ΓΕΝΟΣ ΜΑΛΤΣΕΧ να φωτογραφιζετε αυτο πρωτα και ακολουθως να μπαινουν στο μουσειο με τα ελληνικα κιονοκρανα και κολωνες απ`εξω. Μας θελουν δευτερους αλλα μια ζωη θα τους καβαλαμε και θα ειμαστε πρωτοι.
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC
infobeto
Επίσης άρθρα από το blog αντινεοταξίτες που αξίζουν να τα ρίξετε μια ματιά.
Προστάτης του ερευνητικού κέντρου CERN ο νεοεποχιτικος «θεός» Σίβα;
Πύλες της Κολάσεως
3 σχόλια:

 1. Έχω δΙαβάσει γενικώς πολλά άρθρα σας και μπορώ να πω πως είναι αρκετά ενδιαφέροντα και συμφωνώ στα περισσότερα, ώσπου είδα το συγκεκριμένο άρθρο. Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω γενικώς για τις ανοησίες του Λιακόπουλου, θα σχολιάσω μόνο ένα σημείο από το κείμενο σας το οποίο είναι όχι απλά αναληθές αλλά προσβάλει και βάσφημεί το όνομα του ενός αγίου τριαδικού Θεού. Το σημείο αυτό είναι το εξής ''Οι Νεφελίμ όπως μας πληροφορούν αρχαία κείμενα ήταν (και είναι) μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ' τη σεξουαλική ένωση έκπτωτων αγγέλων (Ελοχίμ) με τις "κόρες των ανθρώπων"
  Ελοχήμ στα εβραικά είναι το όνομα του τριαδικού Θεού και κανενός έκπτωτου ή μη αγγέλου. Το να λέτε κάτι τέτοιο σημαίνει πως κάνετε το Θεό όμοιο με τους δαίμονες. Πράγμα το οποίο μη γένητο και πόσο μάλλον από ορθόδοξους χριστιανούς. Νεφιλίμ και όχι νεφελίμ όπως τους αποκαλείται σημαίνει όντως έκπτωτοι αλλά δεν είναι καρπός καμίας σεξουαλικής ένωσης ελοχήμ και θυγατέρων ανθρώπων. Πως θα μπορούσε να είναι άλλωστε αφού νεφιλίμ σημαίνει έκπτωτος. Πως γίνεται ο έκπτωτος να είναι καρπός γήινος. Η σεξουαλική ένωση έγινε μεταξύ μπένε ελοχήμ (που σημαίνει υιών του Θεόύ) και θυγατέρων ανθρώπων και δεν είχε σαν αποτέλεσμα την γένεση νεφιλίμ αλλά ονομαστών ανθρώπων ''γιγάντων''. Οι νεφιλίμ υπήρχαν είδη στη γη πριν την ένωση αυτή.
  Αυτά και τω Θεώ δόξα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε ευχαριστούμε για την επισήμανση σου.. Το άρθρο αύτο που δημοσίευσαμε αποτελέιται από 3 διαφορετικά άρθρα άλλων ιστολογιών. Στο σχόλιο μας επισημάναμε ότι έχουμε απορίες σε πολλά θέματα και δώσαμε μερικά στοιχεία επιπλέον (από αυτά που γνωρίζουμε). Εννοείται πως σκοπός του άρθρου δεν είναι να περάσει στον αναγνώστη ότι όλα αυτά συνέβησαν έτσι άκριβώς αλλά να τον κάνει να σκεφτεί και να ψάξει μόνος του. Όσο για τον Λιακόπουλο που ανέφερες, ο άνθρωπος υπάρχει μόνο και μόνο για να σκέφτεται ο κόσμος δες τι μπαρούφες λέει και ουσιαστικά να μην ψάχνει τα θέματα αυτά κάποιος μην θεωρηθεί "τρελός" από τους άλλους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν αμφιβάλλω πως οι περισσότεροι από εσάς που ενστερνίζεσται αυτές τις θεωρίες το κάνετε με καλό σκοπό και από άγνοια. Ήθελα όμως να επισημάνω το συγκεκριμένο σημείο γιατί όπως είπα και στο πορηγούμενο σχόλιο μου είναι βλασφημία. Φυσικά και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει απόλυτα τι έγινε χιλιάδες χρόνια πριν και φυσικά είναι πολύ καλό να ψάχνει και να μαθαίνει. Αλλά σε κάποια πράγματα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί πριν τα δεχτούμε και πόσο μάλλον να τα δημοσιεύσουμε για να τα διαβάσουν και άλλοι. Ο Λιακόπουλος αν ήθελε να ξυπνήσει τον κόσμο θα έπρεπε να δείξει στους ανθρώπους την πραγματική αιτία του κακού που είναι οι δαίμονες και τα υποχείρια τους εδώ στη γη οι Σιωνιστές ελίτ και να αφήσει τα περίεργα και τερατόμορφα όντα της αρχαίοτητας τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν τίποτα άλλο από προιόντα γενετικών μεταλάξεων που αρχίζουν να γίνονται και σήμερα. Το μόνο που κάνει είναι να αποσυντονίζει τον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.