Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τούρκοι φονιάδες & ψεύτες: Στο Λονδίνο πήγαινε το δουλεμπορικό - τάφος των 60! - Καπηλεία του ελληνικού πολιτισμού στις ΗΠΑ - Στο Αιγαίο ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας το Σεπτέμβριο - Είναι φυσιολογικό να αισθάνονται οι Αλβανοί συγγενείς των Τούρκων.

islamism

Το μέγεθος της φρίκης από την μαζική δολοφονία των 60 λαθρομεταναστών από την Τουρκία - γιατί ο πραγματικός δολοφόνος είναι το τουρκικό κράτος - που τους έπνιξαν οι δουλέμποροι λίγα μέτρα από τις ακτές της Σμύρνης, ξεπερνιέται μόνο από την εκπληκτική αφασία της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία πλέον έχει δείχνει σαφείς τάσεις φινλανδοποίησης έναντι της Άγκυρας:

Περισσότεροι από 100.000 πρόσφυγες από Συρία, Ιράκ και Αφγανιστάν στοιβάζονται στς μικαρασιατικά παράλια έτοιμοι να ξεχυθούν στα νησιά και η χθεσινή τραγωδία έδινε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στην χώρα να αναδείξει το κορυφαίο πρόβλημα ασφάλειας που της προκαλεί η Τουρκία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί ούτε "κιχ" από πλευρές υπουργείου Εξωτερικών ή κάποιου άλλου συναρμόδιου υπουργείου ή του κυβερνητικού εκπροσώπου, προφανώς για να μην παρεξηγηθεί η Άγκυρα...

Και αρκούνται να κάνουν πως πιστεύουν αυτό που οι τουρκικές αρχές διαβεβαίωναν: Ότι οι 102 άνθρωποι που είχαν σφηνωθεί σε ένα σκάφος 15 μέτρων χωρητικότητας το πολύ 8 ανθρώπων, είχαν ως προορισμό την ... Βρετανία! Πάλι καλά που οι Τούρκοι δεν μας είπαν ότι είχαν και τελικό προορισμό τη ... Νέα Υόρκη! Στον πρώτο ελληνικό βράχο θα τους είχαν αποθέσει, όπως κάνουν καθημεερινά.

Και οι αλλοτριωμένοι της πολιτικής ελιτ κάνουν πως δεν καταλαβάινουν ότι τους έστελναν σε ελληνικό νησί.

Σε τελική ανάλυση 60 ψυχές χάθηκαν, οι μισοί από τους πνιγμένους (για την ακρίβεια 31) μικρά παιδιά, κανείς δεν είχε τα κότσια να πει στην Άγκυρα μια κουβέντα δημοσίως, να καταδικάσει το έγκλημα και να ζητήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Έτσι "για τα ματια του κόσμου".

Μην μιλήσουμε για την Αριστερά που έτσι και ανοίξει η μύτη κανενός λαθρομετανάστη στην Ομόνοια ξεσηκώνουν τον τόπο. Τώρα μπροστά σε αυτό το μαζικό έγκλημα, σφυρίζουν αδιάφορα,ούτε μία ανακοίνωση έτσι για τους τύπους.

Που πήγαιναν όλοι αυτοί, στο Λονδίνο ή στις ακτές του Ντόβερ με το σαπιοκάραβο; Στη Χίο πήγαιναν ή σε κάποιο άλλο νησί ή νησάκι ελληνικό σε απόσταση πέντε-έξι μιλίων το πολύ.

Συνολικά 100.000 λαθρομετανάστες, κυρίως από το Αφγανιστάν και τα Συρία περιμένουν να περάσουν στα ελληνικά νησιά αυτή την στιγμή.

Μήπως πιστεύει κάποιος ότι η Άγκυρα αγνοεί τι συμβαίνει; 'Η μήπως πιστεύει ότι χωρίς τον κεντρικό συντονισμό από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας όλοι αυτοί μπορούν να διεκπεραιωθούν στα ελληνικά εδάφη;

Το χθεσινό μαζικό έγκλημα ήταν αποτέλεσμα της οργανωμένης υπονόμευσης της ασφάλειας και της δημογραφικής σύνθεσης της Ελλάδας. Και ήταν βέβαιο ότι κάποτε θα συνέβαινε τραγωδία σαν αυτή:

Μετά το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο οι Τούρκοι διακινητές και το τουρκικό παρακράτος ξεκίνησαν να στέλνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μέσω των νησιών ενώ για να αποτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια του ΛΣ να απωθήσει τις καραβιές των λαθρομεταναστών πίσω χρησιμοποιούν ακόμα και γυναικόπαιδα τα οποία τα βάζουν σε μισοβυθισμένες λέμβους.

Χαρακτηριστικά μόνο τα τέλη Αυγούστου στη Σύμη και τη Λέσβο συνελήφθησαν 146 παράνομοι μετανάστες ενώ την περασμένη εβδομάδα σε μία ημέρα, 40 στη Σύμη και 39 στο Φαρμακονήσι!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

Τουρκία: Καπηλεία του ελληνικού πολιτισμού στις ΗΠΑ…

Υπάρχουν κράτη που, μη έχοντας ίδιον πολιτισμό, δεν διστάζουν να «κλέψουν» κυριολεκτικά τα πολιτιστικά επιτεύγματα των γειτόνων τους, «πουλώντας» τα μάλιστα ως δικά τους. Ένα τέτοιο κράτος είναι, για παράδειγμα, η ΠΓΔΜ, οι Σλαβομακεδόνες που εμφανίστηκαν στην περιοχή κάτι αιώνες μετά τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίο όμως αποφάσισαν και… ανακήρυξαν ως πρόγονό τους! Έπεισαν μάλιστα και τον εαυτό τους και πλέον τον λατρεύουν σαν Θεό…

Άλλο και πιο επικίνδυνο κράτος είναι η Τουρκία! Οι φίλοι μας οι Τούρκοι λοιπόν, που τελευταία, ελέω και των εν Ελλάδι τηλεοπτικών διαύλων επικοινωνίας, πουλούν την ιστορία και τον πολιτισμό τους και στους «ιθαγενείς» Έλληνες, αποφάσισαν να δώσουν τα φώτα του ενδόξου και υψηλού πολιτισμού τους και στους Αμερικανούς! Έτσι η Αμερικανοτουρκική Οργάνωση της Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε την διοργάνωση του πρώτου, ετήσιου – από δω και μπρος – φεστιβάλ, με την ονομασία «Μήνας Τουρκικής Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Συνεργοί και αρωγοί… στον φόνο είναι και ο δήμαρχος Βίνσεντ Γκρέι και ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μέριλαντ, Μάρτιν Ο’ Μάλεϊ. Κατά τη διάρκεια του μηνιαίου αυτού «φεστιβάλ» οι Τούρκοι έχουν προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων, από την δωρεάν διανομή «τουρκικού» (και όχι αραβικού) καφέ, με κινητές καντίνες, εκθέσεις τουρκικών παραδοσιακών υφαντών, που προφανώς οι πρόγονοί τους ύφαιναν με τα χέρια στις στέπες πάνω στα άλογά τους και τα έφεραν δυτικά, στα παράλια, αλλά και συμπόσια και ομιλίες για την τουρκική ιστορική κληρονομιά.

Μέχρι εδώ όλα θα μπορούσαν να είναι ανεκτά, ή ακόμα και παράδειγμα για τους Έλληνες πολιτικούς, στο πως μια χώρα προωθεί και διαφημίζει ακόμα και κάτι που δεν έχει. Όταν όμως στην αφίσα του εν λόγω πανηγυριού, εικονίζονται αρχαίοι ελληνικοί ναοί, αγάλματα Ελλήνων ηγεμόνων του βασιλείου της Κομμαγηνής και πάνω από όλα η Αγία Σοφία, τα πράγματα μάλλον σοβαρεύουν και απαιτούν απάντηση από ελληνικής πλευράς, γιατί πλέον μιλάμε ανοικτά για τουρκική πολιτιστική προπαγάνδα κατά της Ελλάδας…

defence-point.gr

Στο Αιγαίο ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας το Σεπτέμβριο

Ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας θα βγει στο Αιγαίο στα μέσα Σεπτεμβρίου.Θα εντοπίσει και θα ανασύρει από το βυθό το θόλο στρατιωτικού ελικοπτέρου, ο οποίος χάθηκε στη θάλασσα κατά τη διάρκεια άσκησης αεροναυτικής συνεργασίας τον περασμένο Μάιο.

Πρόκειται για μια συσκευή σόναρ που βυθίζεται σε μεγάλο βάθος προκειμένου να εντοπίσει κινήσεις υποβρυχίων. Κατά τη διάρκεια της άσκησης έσπασε το καλώδιο ποντισμού του θόλου, ο οποίος χάθηκε στο βυθό στην περιοχή νοτιοανατολικά του Αγ. Ευστρατίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, διπλωματικές πηγές διευκρινίζουν ότι δε χρειάζεται άδεια από την ελληνική πλευρά, ακόμα και αν η έρευνα πραγματοποιείται εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Πάντως από το υπουργείο Εξωτερικών δόθηκαν ήδη οδηγίες στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα για διάβημα προς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
http://www.skai.gr

 

Είναι φυσιολογικό να αισθάνονται οι Αλβανοί συγγενείς των Τούρκων.

Είναι φυσιολογικό για κάθε δουλοπρεπή και φτωχό πνευματικά λαό να αισθάνεται συγγενείς και υπόχρεος στον πρώην  δυνάστη του.

Δεν θα αποτελέσει και καθόλου έκπληξη αν ακούσω ότι έχουν ζητήσει οι Αλβανοί από μόνοι τους να ξανασκλαβοθούν από τους Τούρκους, τα γράφω αυτά γιατί διάβασα ότι ο Νταβούτογλου αισθάνεται και αυτός αδέρφια με τους Αλβανούς, απλώς αναρωτιέμαι γιατί επαναστάτησαν οι αλβανοί εναντίων των προγόνων του αδερφού τους Νταβούτογλου;

Ενδεχομένως και ο Σκερτέμπεης να ήταν και ψυχοπαθής, διαφορετικά δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί έκανε πόλεμο εναντίων των αδερφών του των Τούρκων.

Βλέπω και τους Σύριους, των οποίων μέχρι χθες βίαζαν της γυναίκες τους οι Οθωμανοί Τούρκοι, σήμερα να τους έχουν ορίσει διαιτητές στα ενδοοικογενειακά τους.

Αυτά βλέπει ο Τατσόπουλος με τους Αριστερούς στην Ελλάδα και ζήλεψε και αυτός και ζητάει από τους Τούρκους να μας ξανασκλαβόσουν, για να μας ξαναφέρουν την ανάπτυξη.

Ευτυχώς που δεν υπάρχουν εφημερίδες στον κάτω κόσμο, γιατί αν υπήρχαν και τις διάβασαν οι πρόγονοι των Αλβανών  των Σύριων και των Ελλήνων και  θα αυτοκτονούσαν.

Ίσως να πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Νταβούτογλου που δεν μας έσφαξαν όλους οι Τούρκοι.

Ξέρω ότι οι άνθρωποι δουλοπρεπής, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο δουλοπρεπείς ώστε να αισθάνονται αδέρφια με τον κατακτητή τους.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.