Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τον Θεό και την Ιερουσαλήμ ως "αιώνια πρωτεύουσα" του Ισραήλ βάζει στις εκλογές ο Ομπάμα! Ο Ομπάμα ως «Χριστός» στο Συνέδριο των Δημοκρατικών!

Ο Ομπάμα ως «Χριστός» στο Συνέδριο των Δημοκρατικών!

Πλανόδιοι πωλητές στo κέντρο της Charlotte της Βόρειας Καρολίνας πωλούν αφίσες και έργα τέχνης που απεικονίζουν τον Ομπάμα, σαν τον Ιησού Χριστό, ενώ η Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών που θα γίνει εκεί, αναμένεται να διαθέτει ένα τεράστιο βιτρό.

Μια αφίσα δείχνει μια εικόνα του προέδρου Ομπάμα ενώ προσεύχεται με τον τίτλο, "Η προφητεία εκπληρώθηκε."

"Μπαράκ είναι λέξη εβραϊκής προέλευσης και η σημασία της είναι «το φως της αστραπής», σημειώνει η αφίσα που παραπέμπει σε απόσπασμα από το βιβλίο των Κριτών της Παλαιάς Διαθήκης.

Χουσεΐν, ισχυρίζονται, είναι μια βιβλική λέξη που σημαίνει "καλός και όμορφος."

«Έτσι, όπως βλέπετε, ο Μπαράκ έμελλε να είναι ένας καλός και όμορφος άντρας που θα λάμψει σαν αστραπή για να βγει νικητής σε μια μάχη ενάντια στις συντριπτικές πιθανότητες," γράφει η αφίσα.

Οι αφίσες που πωλούνται έξω από τις ζώνες ασφαλείας στη Εθνική Συνέλευση των Δημοκρατικών (DNC), η οποία δεν έκανε κάτι να τις απαγορεύσει.

Ένα ημερολόγιο με τον Ομπάμα δείχνει δύο θρησκευτικές εικόνες του προέδρου.

Στο μήνα Αύγουστο υπάρχει μια φωτογραφία του πιστοποιητικού γέννησης του Ομπάμα με τις λέξεις "Σταλμένος από τον Ουρανό."

Ο Ομπάμα γεννήθηκε στις 4 του Αυγούστου.

Περιλαμβάνει επίσης μια φωτογραφία του Ομπάμα, μαζί με ένα απόσπασμα της Αγίας Γραφής από την Καινή Διαθήκη, το γνωστό «Διότι τόσο αγάπησε τον κόσμο ο Θεός, που έδωσε τον μονογενή Υιό Του, για να μην χαθεί όποιος πιστεύει σ 'αυτόν, αλλά να έχει αιώνια ζωή», (Ιωάννης 3:16).

Ο μήνας Νοέμβριος περιλαμβάνει μια εικόνα ανθρώπων με τα χέρια τους στην πλάτη του Ομπάμα - με τις λέξεις "Ο Κύριος είναι ο ποιμένας μου, δεν θα στερηθώ."

Το Fox News πήρε επίσης μια φωτογραφία της σκηνής του DNC, με ένα γιγαντιαίο βιτρό. Είναι ασαφές για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιηθεί.

Οι συγκρίσεις του Ομπάμα με τον Ιησού Χριστό έφεραν την έντονη καταδίκη από ορισμένους ευαγγελιστές – συμπεριλαμβανομένου του Robert Jeffress, πάστορα της First Baptist Church στο Ντάλας του Τέξας.

«Αν ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας, νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί Χριστιανοί που θα νιώσουν βαθιά απογοητευμένοι», είπε ο Jeffress στο Fox News. «Μόνο να κοιτάξουμε στις επιδόσεις του Ομπάμα και θα καταλάβουμε ότι οπωσδήποτε, δεν είναι ο Υποσχεμένος (Μεσσίας)».

πηγή

 

Τον Θεό και την Ιερουσαλήμ ως "αιώνια πρωτεύουσα" του Ισραήλ βάζει στις εκλογές ο Ομπάμα!

 


Και ξαφνικά, μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τις εκλογές, πριν αυτές γίνουν, ο Μπάρακ Ομπάμα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Θεό, αλλά και την Ιερουσαλήμ, την παντοτινή πρωτεύουσα του Ισραήλ!

Ομπάμα προς Δημοκρατικούς: «Επαναφέρουμε τις αναφορές στον Θεό και την Ιερουσαλήμ ως αιώνια πρωτεύουσα του Ισραήλ»

AFP
7 Σεπτεμβρίου 2012
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Στα πλαίσια της εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος Οbama έδωσε εντολή στα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος να επαναφέρουν στις δηλώσειςτους τις αναφορές στο Θεό και την Ιερουσαλήμ. Η βεβιασμένη αυτή κίνηση θεωρείται από διάφορους πολιτικούς αναλυτές ως «διορθωτική» και σκοπό έχει να επανορθώσει μια «επιζήμια πολιτική γραμμή» που οδήγησε τους Δημοκρατικούς σε δημόσια αντιπαράθεση.

Μετά το πέρας μιας συνεδρίασης που έγινε ειδικά για το θέμα αυτό, ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στη γραμμή των Δημοκρατικών σε ανοιχτή συνεδρίαση με μέλη και φίλους του κόμματος. Τη στιγμή που ο δήμαρχος του Λος Άντζελες, Antonio Villaraigosa, ανακοίνωνε ότι οι τροποποιήσεις είχαν εγκριθεί, ακούστηκαν αποδοκιμασίες στο ακροατήριο, λόγω του γεγονότος ότι μια μεγάλη ομάδα εκπροσώπων είχε εκφράσει αντιρρήσεις στην ψήφιση των τροπολογιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα τουAssociated Press, είναι χαρακτηριστικό ότι η ψηφοφορία επαναλήφθηκε 3 φορές προτού ληφθεί η τελική απόφαση.

Το κόμμα επανέφερε τις τροπολογίες που είχαν εγκριθεί από την προεκλογική γραμμή του 2008. Στις τροπολογίες αυτές αναφέρεται: «Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τις αξίες, τις ελπίδες και τα συμφέροντα των εργαζομένων και θα δίνει σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο έπακρο τα θεόσταλτα χαρίσματα και τις δυνατότητές τους».

Για την Ιερουσαλήμ αναφέρεται ότι «είναι και θα παραμείνει η πρωτεύουσα του Ισραήλ. Τα μέρη συμφώνησαν ότι το ζήτημα της Ιερουσαλήμ αποτελεί θέμα τελεσίδικο το οποίο δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις. Θα πρέπει να παραμείνει αδιαίρετη πόλη και προσβάσιμη σε άτομα όλων των θρησκειών».

Αξιωματούχος του κόμματος, ο οποίος διορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, δήλωσε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Αgence France-Presse ότι ο πρόεδρος Οbama, στον οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική από τους Ρεπουμπλικανούς για την σκληρή στάση του απέναντι στο Ισραήλ, παρενέβη προσωπικά προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις σε ό,τι αφορά τις αναφορές στην Ιερουσαλήμ. Έτσι αποκαταστάθηκε ένα στοιχείο που δεν έλειπε από τις προηγούμενες γραμμές του κόμματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, ο Οbama εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι υπήρξε η απόκλιση αυτή από την προεκλογική γραμμή του κόμματος, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί το 2008. Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Mitt Romney, αλλά και ο συνυποψήφιός του για την θέση του αντιπροέδρου, Paul Ryan, αμφισβήτησαν την αρχική κίνηση των Δημοκρατών να παραλείψουν τις λέξεις «Θεός» και τα παράγωγα επίθετα από την λέξη αυτή από την επίσημη προεκλογική γραμμή του κόμματος. Μάλιστα ο ίδιος ο Romney δήλωσε ότι "το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι οι Δημοκρατικοί απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το κοινό αίσθημα των Αμερικανών".

Πηγή: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.