Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Tατσόπουλος σε μαθητές: πείτε στους καθηγητές "θα μας κλ@σ$τε τα αρχ@*&"


Σχόλιο: Ας πάρουμε και ένα δείγμα της παιδείας που θα προωθήσει ο Σύριζα μόλις κυβερνήσει.


Σε ποια πέριπτωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε τους μαθητές να πουν αυτό στους καθηγητές!



Σε ποια πέριπτωση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προέτρεψε τους μαθητές να πουν αυτό στους καθηγητές! Με μία ανάρτηση στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, προέτρεψε τους μαθητές να αντιδράσουν σε περίπτωση που καθηγητής τους απειλήσει ότι θα φέρει την Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρατήθηκε και πέταξε και το... γαλλικό του.
Συγκεκριμένα έγραψε:
"Αγαπητά μου παιδιά. Γνωρίζετε ότι ο θεμέλιος λίθος για την αρμονική σχέση καθηγητών και μαθητών είναι ο αμοιβαίος σεβασμός -ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ, επιμένω. Γι' αυτό και την επόμενη φορά που ο καθηγητής σας απειλήσει ότι θα φέρει τη Χρυσή Αυγή στην τάξη για να σας κανονίσει, εσείς οφείλετε να του απαντήσετε ευγενικά και μειλίχια: "Θα μας κλάσετε τ' αρχίδια""
parapolitika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.