Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει με Καμμένο; Υπάρχει; Δούρειος ίππος της Νέας Δημοκρατίας στους ΑΝ.Ελληνες




Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει διαφωνία στις τάξεις των Αν. Ελλήνων στα ζητήματα του δολαρίου και της σύνδεσής τους με το Ευρώ. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε εκφράσει και εμείς την διαφωνία μας. Όμως το οποίο συμβαίνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πασιφανές. Ο Καμμένος έκανε ένα μεγάλο λάθος. Γέμισε το κόμμα με πρώην Νεοδημοκράτες που δεν έχουν την διάθεση να αλλάξουν ριζικά τα πράγματα στην Ελλάδα, αλλά να φτιάξουν μια νέα, “Νέα Δημοκρατία”.
Οι κύριοι αυτοί έχουν όνομα. Είναι ο κ.Μαρκόπουλος και ο κ.Ζώης. Ο Μαρκόπουλος ανέκαθεν ήταν υπέρ της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και έχει ψηφίσει την χρηματοδότησή τους ουκ ολίγες φορές. Το τραπεζικό σύστημα πάντα το αγαπούσε και πάντα το υπερασπιζόταν. Δεν τον ένοιαζε δυστυχώς ότι όλα τα χρήματα τα οποία λαμβάνουν οι τραπεζίτες ως εγγύηση και ζεστό χρήματα, εγγράφονταν στο δημόσιο χρέος με αποτέλεσμα να πληρώνει τα σπασμένα τον τραπεζιτών ο Ελληνικός λαός. Ο Μαρκόπουλος -θυμίζουμε- ότι έγινε υπουργός αμέσως μετά την καθοριστική του συμπεριφορά στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου Η επιτυχία του κουκουλώματος είχε και ανταμοιβή. Από την αρχή είχε δείξει την αντίθεσή του με τις επιλογές του προέδρου. Βλέπετε είπαμε αντιπολίτευση αλλά με μέτρο… μην ρίξουμε την κυβέρνηση, αποσταθεροποιηθεί το πολιτικό σύστημα και χάσουμε την θεσούλα μας. Εξαρχής λοιπόν διαφώνησε με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον ντρόπο που αντιπολιτεύονται η ΑΝ.Ελλ. Δεν του άρεσε καθόλου που κατέβηκαν στον δρόμο οι Αν.Ελλ και έφαγαν και χημικά. Βλέπετε το να ενώνεσαι με τον Λαό είναι γραφικό σύμφωνα με το Μαρκόπουλο. Δεν του άρεσε ο λόγος του Προέδρου και άλλων βουλευτών, ότι μιλούν για εθνική προδοσία, για ξεπούλημα της Ελλάδος κτλ. Είπαμε αντιπολίτευση αλλά… light ρε παιδιά… γιατί σκοπός είναι να επανενωθούμε με την Μητέρα ΝΔούλα και όχι να διαλύσουμε το υπάρχων φαύλο και αντιδημοκρατικό πολιτικό σύνταγμα. Είναι γραφικό να καλούμε τον Σύριζα να παραιτηθεί από την βουλή μαζί μας ώστε να ανατραπεί η χούντα των τοκογλύφων που οδηγεί σε αυτοκτονία χιλιάδων πολιτών. Είπαμε, επανάσταση βρε παιδιά αλλά με μέτρο, όχι και να παραιτηθούμε από την βουλή, να χάσουμε τις καρέκλες μας και να χάσουμε και την κρατική επιχορήγηση. Αυτά για τον κ.Μαρκόπουλο.
Ο κ.Ζώης. Ο αγαπημένος των τηλεοπτικών πάνελ διότι είναι πιο χαλαρός βουλευτής των Αν.Ελλ με ύφος “Έλα μωρέ αδερφάκι μου εμείς θα βγάλουμε το φίδι από την τρύπα”, πρωταγωνιστεί πάντα στις τηλεοπτικές εκπομπές της κ.Στάι και γενικότερα προτιμάται για τον αντι-μνημονιακό (light) λόγο. Η διαφωνία στην πρόταση Καμμένου για το δολλάριο ήταν απλά το πρόσχημα. Η αντιπολίτευση στον Καμμένο υπάρχει εδώ και καιρό. Απλά τώρα βγήκε στην επιφάνεια.
Είναι προφανές λοιπόν οτι Μαρκόπουλος και Ζώης θα επιστρέψουν στην ΝΔ κάποια στιγμή. Στόχος τους; Να γίνει ένα πόλος. Αφού θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ και θα κατρακυλήσει η ΝΔ, θα δημιουργηθεί ένας νέος πόλος, ο λεγόμενος Ευρωπαικός. Ο Δούρειος ίππος της Νέας Δημοκρατίας (Ζώης – Μαρκόπουλος) φροντίζουν να συγχωνεύσουν τους Αν.Ελλ με την Νέα Δημοκρατία. Παρέβλεψαν όμως το γεγονός ότι το σύνολο των ψηφοφόρων μιλά για εσχάτη προδοσία, για ξεπούλημα και για δοσίλογους. Άρα υπάρχει σοβαρή διάσταση μεταξύ των ψηφοφόρων των Αν.Ελλήνων και των βουλευτών (Μαρκόπουλος- Ζώης) των ΑΝ.Ελλ. πράγμα που καθιστά την αποστολή τους πολύ δύσκολη.
anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.