Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Τρία εκατομμύρια ευρώ κοστίζει η διαφημιστική καμπάνια της ΔΕΗ στους πολίτες

ΔΕΗ 2


Η ΔΕΗ θα δαπανήσει το υπέρογκο ποσό ύψους τριών εκατομμύρια ευρώ για να διαφημιστεί εν μέσω κρίσης και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια δημόσια επιχείρηση κοινής ωφέλειας που έχει χαρακτήρα δημοσιονομικού μονοπωλίου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, σε έγγραφο που έστειλε στη Βουλή, επαληθεύει την σχετική είδηση και σημειώνει πως το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε ποσοστό 0,054% επί του κύκλου εργασιών.

Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ, σύμφωνα με άλλο έγγραφο του κ. Ζερβού στη Βουλή, μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΔΜΑΡ, Βασίλη Οικονόμου, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και γι’ αυτό έχουν γίνει περισσότεροι από 700.000 διακανονισμοί! Το 2011 η ΔΕΗ έκανε περισσότερους από 400.000 διακανονισμούς, ενώ κατά το 2012 ο αριθμός των διακανονισμών είναι σημαντικά μεγαλύτερος και οι εκτιμήσεις είναι πως ξεπερνούν τις 700.000.
Ο κ. Ζερβός, από την άλλη πλευρά, σπεύδει να υπενθυμίσει ότι η ΔΕΗ στο πλαίσιο αναπροσαρμογής των τιμολογίων του 2013, έχει προτείνει στην Πολιτεία, να παραμείνει αμετάβλητος ο τιμοκατάλογος του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου καθώς και των πολυτέκνων και να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα με το 2012.
pygmi.gr

2 σχόλια:

  1. Ντροπη σας!!!Να μην ξεχναμε ποσο..... καλη δουλεια κανετε.......Η διαφημιση σας μαρανε....Ολα τα προβληματικα και τα καθυστερημενα κανουν παρτυ με το αιμα και τον ιδρωτα των ταλαιπωρημενων και δυστυχισμενων νοικοκυριων και επιχειρησεων που δινουν μαχη να μην τους κοψετε το ρευμα. Διαφημιστειτε παλιανθρωποι, μηπως εσεις πληρωνετε??? Και καπακι 13 και βαλε % αυξηση στους λογαριασμους μας.....Διαχειρηση πορων για κλωτσιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφημιση λοιπον...........για να αυξησουν τον τζιρο της ΔΕΗ μηπως?? οχι βεβαια, ισως για να βολεψουμε και τα φιλαρακια που ασχολουνται με το ειδος.....και βεβαιως να βγουν και οι μιζες....! Ποια διαφημηστικη εταιρεια?? ποσα και ποια ΜΜΕ?? σιγουρα ολα ειναι 100% νομιμα, αλλα ειναι δυνατον οι πολιτες να κοιμουνται ολοι και αιωνια? Ο Ζερβος, και ολοι οι Ζερβοι αυτου του σαπιου περιβαλλοντος, οι ιθυνοντες που τους περιβαλλουν αλλα κια οι πολιτικοι τους προισταμενοι προκαλουν το δημοσιο αισθημα!! Η οργη πολιτων θα τους ακολουθει εφ'ορου ζωης, αλλα και μετα θανατον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.