Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Οι Κούρδοι υπερασπίζονται τα σύνορα της Συρίας απέναντι στους Τούρκους εισβολείς! "Η Τουρκία θα εμποδίσει την ανεξαρτησία μας"






Οι Κούρδοι υπερασπίζονται τα σύνορα της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας!
Να γιατί οι αχυράνθρωποι της Κλίντον και του Σημίτη στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες, που εκπαιδεύονται και διεισδύουν από την Τουρκία του Ερντογάν στη Συρία!
Να γιατί δεν ήταν καθόλου τυχαία η προδοσία Οτσαλάν από τον Σημίτη.
Να γιατί διαδίδονται φήμες περί “παράδοσης όπλων” που προτείνει ο Οτσαλάν, ενώ η αλήθεια είναι πως ο ίδιος έδωσε τις κατευθύνσεις μάχης από το 2011. όπου και του απαγορεύθηκε κάθε επαφή με τους δικηγόρους του από την ναζιστική Τουρκία!
Η Συρία και το Κουρδιστάν κρατούν τις Θερμοπύλες απέναντι στην βαρβαρότητα.
sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ
"Η Τουρκία θα εμποδίσει την ανεξαρτησία μας"

Ο επικεφαλής του Προοδευτικού Κόμματος των Κούρδων στη Συρία (PPKS) Αμπντούλ Χαμίντ Νταρβίς προειδοποίησε ότι στη μετά Άσαντ εποχή στη Συρία, η Τουρκία θα παρέμβει προκειμένου να εμποδίσει την υλοποίηση των σχεδίων των Κούρδων για κουρδικό κράτος.
Ο Νταρβίς τόνισε ότι «η τουρκική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για την προσέγγιση των Κούρδων της Συρίας, καθώς και με τα ενδεχόμενα οφέλη που μπορούν να προκύψουν κατά τη μεταβατική περίοδο μετά την ανατροπή του προέδρου Άσαντ».
Σύμφωνα με τον Νταρβίς, οι Τούρκοι θα χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους στο συνασπισμό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης και πάν από όλα, με τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα», προκειμένου να συντρίψουν εν τη γενέσει της οποιεσδήποτε φιλοδοξίες των Κούρδων για αυτονομία ή ανεξαρτησία.
Μάλιστα, ο Νταρβίς, επιφυλάσσεται για όλες αυτές τις εξελίξεις καθώς έχει δηλώσει «δεν θεωρούμε το συνασπισμό της αντιπολίτευσης ως νόμιμη εξουσία που λαμβάνει αποφάσεις, εφ’ όσον τα αιτήματά μας δεν γίνουν αποδεκτά ή νόμιμα», αναφέρει το δημοσίευμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.