Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Οι χημικοί αεροψεκασμοί και η άγνοια του κόσμου δεν έχουν τελειωμό!


Όπως πάντα ο καιρός ήταν καθαρός με καταγάλανο ουρανό και οι εμπορικές εταιρείες σιγά σιγά μας ψέκασαν.Αν δείτε τον καιρό τώρα θα νομίσετε ότι θα βρέξει αλλά τα σύννεφα είναι χημικοί αεροψεκασμοί! Κανένας δεν είναι άξιος σε αυτό τον τόπο να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον αυτών των εταιρειών που μας ψεκάζουν καθημερινώς!!!
Σε όποιον και αν μιλήσεις σε βγάζει τρελό και σου λέει είναι σκόνη της ερήμου ή ότι είναι σύννεφα καθώς οι δούλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων κατάφεραν με τον καιρό να μας περάσουν υποσυνείδητα, ότι αυτές οι γραμμές (Chemtrails) είναι κάτι το φυσικό που αφήνουν τα αεροπλάνα καθώς περνάνε.
Μα αφού το αφήνουν όλα τα αεροπλάνα γιατί υπάρχουν αρκετά από αυτά που δεν αφήνουν ίχνος καυσαερίων ούτε καν τα λεγόμενα Contrails;;;

Όσο μπορώ θα προσπαθώ να εξηγώ στον άμοιρο κοσμάκι για όλα τα κακά που κάνουν και για αυτά που μας ετοιμάζουν μέσω αυτών. Ας με πουν τρελό δεν με νοιάζει γιατί εγώ από αυτό το μπλόγκ προσπαθώ, από όλα αυτά που διάβασα και έμαθα αυτά τα χρόνια να τα πω σε όσους πιο πολλούς μπορώ πάντα αφιλοκερδώς και με πολύ χρόνο, τόσο πολύ που οι φίλοι δεν με βλέπουν πλέον τόσο συχνά...
Ακόμη έπιασα πολλές φορές τηλέφωνο στην Μετεορολογική Υηρεσία Κύπρου για να μου πουν τι είναι αυτά που βλέπουν τα μάτια μου και όχι για κάποιο βίντεο από το ίντερνετ και τι απάντηση πήρα; Έλείπαν ή δεν απαντούσαν στα τηλέφωνήματα μου και στην καλύτερη περίπτωση έμπαινε ο τηλεφωνητής και μου έλεγε περί καιρού!!!
Η εταιρεία που εγώ είδα στις 14:20 ονομάζεται ''Air Algerie''.

'Ηταν πολλες εταιρείες αλλά αυτήν είδα με τα μάτια μου.
Αν έχετε απορία για το πως είμαι τόσο σίγουρος ότι η εταιρεία που ψέκασε με chemtrails είναι αυτή, σας συνηστώ να μπείτε σε αυτές τις δυο ιστοσελίδες:
http://www.flightradar24.com
http://planefinder.net
Εδώ βλέπετε το screenshot που δείχνει και από τις δυο πιο πάνω ιστοσελίδες τη συγκεκριμένη εταιρεία ''Air Algerie''
Σε αυτό το λίνκ θα δείτε και άλλες 2 εταιρείες, η EMIRATES και η Tunisair που ψεκάζουν συστηματικά: ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΤΩΡΑ!!!!
Διαβάστε μόνοι σας. Μορφωθείτε. Το ίντερνετ προσφέρει πάρα πολλές και αξιόπιστες πληροφορίες για όλα και πάρα πολλές για το δηλητήριο που λέγεται Chemtrails.
Όλοι λένε (εάν σε πιστέψουν για αυτά που τους λες), ''τι μπορώ να κάνω εγώ για τα αεροπλάνα'';
Πλέον δεν υπάρχουν πατριώτες. Υπάρχει το βαριέμαι και δεν με νοιάζει!!!
Αυτοί που λένε ότι τα μπλόγκς δεν προσφέρουν σωστή και σοβαρή ενημέρωση είναι μάλλον αδιάβαστοι και αδαής σε πολλά γιατί ίσως να μην είχαν τον χρόνο να μάθουν λίγα περισσότερα από αυτά που λένε οι τηλεοράσεις.
Αν ακόμη δεν πιστεύετε ότι ψεκάζουν: Δείτε πως εμπορικές αεροπορικές εταιρείες ψεκάζουν πάνω από τα κεφάλια μας! Αποκαλυπτικά ΒΙΝΤΕΟ με μεγάλο ΖΟΟΜ! (8 ΒΙΝΤΕΟ)
Εδώ βλέπετε όλη την πορεία της εταιρείας

Δείτε τις αποκρουστικές φωτογραφίες
Αυτή είναι η γραμμή που άφησε.

Δείτε από που ξεκινά το Chemtrail στην κάτω φωτογραφία. Η γραμμή ξεκινά κάτω αρριστερά από Πάφο και πάει πρός Λάρνακα

Ύστερα από λίγα λεπτά εξαπλώθηκαν έτσι:

Και φυσικό επακόλουθο ήταν να κάνουν τον ουρανό έτσι!

dependent-world

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.