Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Το νέο πολιτικό παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη. Ζητάει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!




Ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής και δεοντολογίας, ο Βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του τουίτερ κατηγόρησε τον δημοσιογράφο της ομογένειας και ανταποκριτή στη Νέα Υόρκη Απόστολο Ζουπανιώτη ως "Συριζαίο"! Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον δημοσιογράφο με το επιχείρημα ότι ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, γεγονός που δεν είναι αρεστό στον κυβερνητικό βουλευτή.
Ο Ζουπανιώτης σήκωσε το "γάντι" και απευθυνόμενος στον Άδωνι είπε "και γιατί όποιος διαφωνεί μαζί σου να είναι ΣΥΡΙΖΑ;". Στην συζήτηση παρενέβη και ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, ο οποίος υπερασπιζόμενος τον συνάδελφό του, σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την στάση του κ. Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για... "Πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων στην Ελλάδα του 2013"......
georgiadis4444
Δεν είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικά στελέχη επιτίθενται σε δημοσιογράφους που κρατούν επικριτική στάση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.
Απόδειξη ότι όχι μόνο κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές, όπως ο κ. Γεωργιάδης, δεν αρέσκονται στην κριτική.
Αλλά και απόδειξη ότι θεωρούν πως έργο των δημοσιογράφων δεν είναι να ασκούν κριτική αλλά να είναι... χειροκροτητές της κυβέρνησης.
Επιστροφή σε άλλες εποχές;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.