Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Έκτακτη είδηση..η Ρωσία πριν λίγες ώρες,δοκίμασε με απόλυτη επιτυχία,αντιδορυφορικό πύραυλο,νέας γενιάς,προκαλώντας πανικό στις ΗΠΑ.


Έκτακτη είδηση..η Ρωσία πριν λίγες ώρες,δοκίμασε με απόλυτη επιτυχία,αντιδορυφορικό πύραυλο,νέας γενιάς,προκαλώντας πανικό στις ΗΠΑ.Μεγάλο το κατόρθωμα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,που ετοιμάζονται για την τελική σύγκρουση!!!

Μεγάλο το κατόρθωμα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,που ετοιμάζονται για την τελική σύγκρουση!!!
Πριν μεταβεί στο Περιβόλι της Παναγίας,ο Β.Πούτιν,έδωσε εντολή για την εκτόξευση,ρωσικού απόρρητου αντιδορυφορικού όπλου,νέας γενιάς!

Ο ρωσικός πύραυλος,έπληξε με μεγάλη ακρίβεια εξατμοσφαιρικά,δορυφόρο ο οποίος ελίσσονταν,με μεγάλη ταχύτητα και προσομείωνε αμερικανικό δορυφόρο μεταφοράς του συστήματος παγκόσμιας πλοήγησης και εντοπισμού θέσης GPS!!!
Η εκτόξευση έλαβε χώρα 500 χλμ.βόρεια της Μόσχας στο πεδίο εκτόξευσης του Πλεσέτσκ και την παρακολούθησαν αμερικανικοί δορυφόροι.
Πανικός επικρατεί στις τάξεις των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ,καθότι,ο συγκεκριμένος πύραυλος,μπορεί να αφανίσει κυριολεκτικά τα συστήματα πλοήγησης,επικοινωνιών και κατασκοπίας των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.Δεν δίδεται από ρωσικής πλευράς,καμία άλλη πληροφορία για το σύστημα που δοκιμάστηκε,αν δηλαδή πρόκειται για παραλλαγή του πολυδιαφημισμένου S-500,ή κάτι  άλλο.
Ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου Mark Schneider, προειδοποίησε ότι οι συνέπειες μιας  αντι-δορυφορικής,ρωσικής επίθεσης στις ΗΠΑ θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές.
«Η απώλεια της καθοδήγησης GPS, λόγω [αντι-δορυφορικής] επίθεση των Ρώσων, θα καταστρέψουν ένα σημαντικό μέρος της ικανότητας παράδοσης όπλων ακριβείας μας και ουσιαστικά το σύνολο των δυνατοτήτων στο σύχρονο πεδίο μάχης»,ολοκλήρωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
Η Ρωσία με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται για τον αρμαγεδώνα,ενάντια στις δυνάμεις εκείνες που ανοιχτά πλέον και δεν το κρύβουν,στοιχήθηκαν πίσω από τον εωσφόρο και την νέα εποχή.
35647
dioptra-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.