Φραπόγαλο και καπουτσίνο κομμένα…
Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό…
Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας.
Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης
αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο έντερο.
Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι.
Ο λόγος είναι ότι η καζεΐνη του γάλακτος πήζει όταν έρχεται σε επαφή με την καφεΐνη του καφέ, με αποτέλεσμα προκαλεί στομαχικές διαταραχές, κοιλιακοί πόνοι και φουσκώματα…
fwnazw.gr
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ..ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΗΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ...!!ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΕΙ...ΒΑΛΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟ ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΗΖΕΙ...
ΑπάντησηΔιαγραφήhoax !
ΑπάντησηΔιαγραφήεγω στον καφε βαζω ουισκι. ειμαι κομπλε?
ΑπάντησηΔιαγραφή