Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Βγάζει τον σκύλο του βόλτα… Ένας από τους σοβαρούς λόγους, που τον έκαναν να θέσει υποψηφιότητα, για δήμαρχος Αθήνας…Καλά, μιλάμε για περιβόλι. Πέρα απ’ όλα ήδη σας είπαμε (ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική αν αποτύχει κλπ), έδωσε και μια απίστευτη εικόνα, για την ζωή του, τις συνήθειές του και τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό του.

Είπε πως βγαίνει βουλευτής στη Β’ Αθήνας αλλά, δεν…
πήγε να μείνει – προφανώς, όπως άλλοι - στα Β. Προάστια!
Προτίμησε το Κολωνάκι (που βεβαίως ανήκει στην Α’ Αθήνας κι όχι στη Β’) κι έναν ρετιρέ με πισίνα. Ακούστε κι έναν από τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει υποψηφιότητα για τον δήμο της Αθήνας: Βγάζει τον σκύλο του βόλτα, στους δρόμους του Κολωνακίου και – πέρα από την ουρά του σκύλου του – βλέπει παντού σκουπίδια.
Και το πιο φοβερό: Εγώ είμαι αυτός που παίρνω τηλέφωνο συνέχεια και τους λέω να τα μαζέψουν…
Άξιος!..
nonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.