Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το Αντιρατσιστικό είναι μόνο η αρχή – Προσεχώς επανέρχεται στη Βουλή ο νόμος για την Ανώμαλη Σύζευξη


1772-620x412

 – Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου



Αφού η κυβέρνηση… ξεμπέρδεψε με τα οικονομικά μνημόνια και πολυνομοσχέδια, τα οποία ψηφίστηκαν και ήδη έχουν διαλύσει τον απλό λαό, είναι έτοιμη πλέον να περάσει και στο επόμενα. Τα οποία ξεφεύγουν από το οικονομικό πλαίσιο και περνούν στο ηθικό. Συγκεκριμένα, εκτός από τον αντιρατσιστικό νόμο, θα υπάρξει συνέχεια με τον νόμο για την ανώμαλη σύζευξη. Η αλλιώς τον γάμο ομοφυλοφίλων.

Και μάλιστα η κυβέρνηση ήθελε να τον προωθήσει αρκετά νωρίτερα. Υπήρξαν όμως διάφορα προβλήματα. Και μην φανταστεί κανείς πως αυτά αφορούσαν την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας, για την οποία κατηγορήθηκε. Άλλωστε αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους κατέχοντες την εξουσία όπως μας αποδεικνύουν καθημερινά.
Όπως αναφέρεται τα προβλήματα αφορούν τις έννομες συνέπειες που δεν είναι μόνο το συνταξιοδοτικό αλλά και οι περιπτώσεις υιοθεσίας που θα προκύψουν. Δηλαδή δεν σκέφτεται η κυβέρνηση τι νόμο θα περάσει, απλά πως θα τον περάσει. Και θέλει να το κάνει, όπως και με όλους τους υπόλοιπους, με «ωραίο περιτύλιγμα».
Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο πάντως δεν είναι καθόλου αθώο όπως θέλουν να το παρουσιάζουν προβάροντας την… ομπρέλα του ρατσισμού. Θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και πλέον θα μπορεί να νομιμοποιείται οτιδήποτε ανώμαλο και ανήθικο. Και παράλληλα να καταργείται με την ίδια ευκολία οτιδήποτε χρησιμοποιείται ή θεωρείται ενάντιο σε εαυτό.
Θα υπάρχει π.χ. de facto δυνατότητα υιοθέτησης και τέκνων από τα ζευγάρια της ανωμαλίας, το οποίο περιλαμβάνεται στα δικαιώματα του γάμου… καθώς και την αλλαγή των γνωστών όρων πατέρας και μητέρα κατά το παράδειγμα της πολιτισμένης Γαλλίας!!!
Γι’ αυτό χρειάζεται σύνεση και θα πρέπει οι βουλευτές (Προσοχή: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ) να σκεφτούν πάρα πού καλά προτού ψηφίσουν θετικά για ένα τέτοιο νομοσχέδιο. Προσεχώς περισσότερα….
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.