Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΑΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΚΛΑΧΟΜΑΗ Εκκλησία του Σατανά, μια θρησκευτική ομάδα που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, είχε ανακοίνωσει το σχεδιασμό ενός μνημείου που θα ανεγείρουν στην Οκλαχόμα.
 Το μνημείο θα έχει ύψος 2,13 και θα περιλαμβάνει τη μορφή του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που κάθεται σταυροπόδι πάνω σε μια πέτρινη πλάκα, που θα πλαισιώνεται από δύο χαμογελαστά παιδιά.
Το μνημείο θα περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από ποιητές του Λόρδου Βύρωνα και του Ουίλιαμ Μπλέικ.
Ενας πραγματικός άρχων του σκότους ο Βάαλ που απο πολλούς ονομάζεται Μπαφομέτ η Μολώχ. «Το μνημείο έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά τις απόψεις των σατανιστών στην πόλη της Οκλαχόμα και ακόμη πιο πέρα. 

Το άγαλμα του Βάαλ, που είναι βασικός συνεργάτης του Σαμαέλ, θα χρησιμεύσει δήθεν ως φάρος έκκλησης για συμπόνια και κατανόηση μεταξύ όλων των ζωντανών πλασμάτων. 
Το άγαλμα θα έχει επίσης ένα λειτουργικό σκοπό, όπως μια καρέκλα, όπου οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του για έμπνευση και στοχασμό, "εξήγησε ο εκπρόσωπος Lucien Greaves .
Η Εκκλησία του Σατανά επιμένει οτι η ανέγερση του μνημείου τους είναι εντός των συνταγματικών δικαιωμάτων τους.
«Το Μνημείο μας γιορτάζει έναν ακλόνητο σεβασμό των συνταγματικών αξιών της θρησκευτικής ελευθερίας και της ελεύθερης έκφρασης," εξήγησε ο Greaves. "
Ο Σατανισμός είναι μια θεμελιώδης συνιστώσα στην γένεση της αμερικανικής ελευθερίας.
Ο καλλιτέχνης του μνημείου έχει εκπαιδευτεί στην κλασική γλυπτική και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, πλάθοντας την μορφή του Βάαλ που κάθεται κάτω από μια ανεστραμμένη πεντάλφα και πλαισιώνεται από δύο παιδιά ατενίζοντας προς τα πάνω την πίστη. Όταν ολοκληρωθεί, θα γίνει επιχάλκωση, και η ελπίδα των σατανιστών είναι να εμφανιστεί μπροστά από το καπιτώλιο στην Οκλαχόμα.
Παρ 'όλα αυτά, οι σατανιστές χτίζουν αυτό το πράγμα, και μου προσφέρθηκε μια πρώιμη ματιά στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον εκπρόσωπο Lucien Greaves. Ο Greaves μου είπε ότι έχει λάβει πολλές απειλές από ανθρώπους που θέλουν να επιτεθούν στο γλυπτό. Ο Ναός χτίζει ένα καλούπι του γλυπτού, έτσι ώστε να αποφύγει αυτά τα πράγματα.
Η λατρεία των αρχαίων θεών, των Νεφελίμ, προωθείτε ανοιχτά. Η εκκλησία της νέας εποχής θα χρηματοδοτείται απο την Μητρική εταιρεία, που θα αναλάβει να «προστατεύει» τους άπορους και τους δυστυχείς.
Χαίρε Κρόνε, Χαίρε Μολόχ, Χαίρε Βάαλ, θα είναι το σύνθημα που θα αντικαταστήσει το "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με"
atheatignosi

3 σχόλια:

 1. Φίλτατε Λίθε Φωτός, με το παρόν σχόλιό μου, επισημαίνω κάποια χρήσιμα στοιχεία, διότι θα πρέπει κάποτε πέραν της ακρίτου διαδόσεως των διαφόρων κειμένων, ως πολίτες, να διερευνούμε την εγκυρότητά τους καί να διαψεύδουμε τις άκριτες καί ανορθολογικές διαδόσεις. Έτσι, επισημαίνω τα κάτωθι κρίσιμα καί χρήσιμα στοιχεία.
  (1) Ο κατά τους Έλληνες "Βήλος" καί κατά τους Σημίτες "Βάαλ", αναφέρεται: (α) στο απόσπασμα 23 των Ησιοδείων "Ηοίων", κληθέντων έτσι, επειδή αρχίζουν με την φράσιν "ή οίαι...", ως πατέρας της Θρονίας καί πεθερός του Ερμάωνα,
  (β) ως υιός της Λιβύης καί πατέρας του Δαναού καί του Αιγύπτου(Αισχύλου "Ικέτιδες" 518 κ.εξ.), ενώ τέκνα του είναι ο Φινέας, ο Κηφέας, ο Φοίνικας καί ο Αγήνορας(Απολλοδώρου "Βιβλιοθήκη" Β΄4, Νόννου "Διονυσιακά" Γ΄ 291κ.εξ.),
  (γ) ως υιός του Ποσειδώνος καί της Λιβύης(Διοδώρου Σικελιώτου "Βιβλιοθήκη ιστορική" Α΄ 28),
  (δ) ως ιδρυτής της Βαβυλώνος καί θεμελιωτής ιερού(Οβιδίου "Μεταμορφώσεις" 4,213 κ.εξ. καί Παυσανίου "Ελλάδος Περιήγησις" Δ΄23,20),
  (ε) ως πατέρας της Διδούς, της ιδρύτιδος της Καρχηδόνος(Βιργιλίου "Αινειάς" Α΄ 620),
  (στ) βασιλιάς της Σιδώνας καί σύμμαχος του Τεύκρου από την κατάκτηση της Κύπρου(Στέφανος Βυζάντιος "Λάπηθος"),
  Πέραν αυτών υπάρχουν ελάσσονες παραδόσεις, χάριν αναζητήσεως εκ μέρους των ενδιαφερομένων.
  Άρα, κατανοούμε ότι ουσιαστικώς επιδιώκεται η ταύτιση του Βήλου/Βάαλ με την έννοια του "Κακού" εκ μέρους των υπερμάχων του Ιουδαϊσμού ήδη από της Αρχαιότητος καί προφανώς εν συνεχεία εκ μέρους των Χριστιανών καί των Ισλαμιστών "απολογητών" των πρώτων αιώνων. Άρα, καλόν είναι να μη ταυτίζουν ορισμένοι συνέλληνες καί ορισμένες συνελληνίδες τέτοια διάφορα μεγέθη.
  (2) Ταυτοχρόνως, προσωπικώς καταγγέλλω την επιδιωκομένην εκ μέρους ορισμένων "κακολογητών", υπερμάχων του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού καί του Ισλαμισμού, των παναρχαίων θεών καί ηρώων, των διαφόρων εθνών, με την έννοιαν του "Κακού", αποσκοπούσα προς την πρόκλησιν ενός ευρυτέρου διχασμού. Ελπίζω στη δημοσίευση του παρόντος κειμένου μου καί σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ? ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
  ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ , ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εχουν και τραγουδι καπου το εχω.Θα το βρω

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.