Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που δήλωναν εχθροί, συνέταιροι σε Α.Ε. ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ! (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ).
Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην Κεφαλλονιά, στο δεύτερο γύρο βρέθηκαν οι Αλέξανδρος Παρίσης & Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Υπεύθυνος όλης της προεκλογικής εκστρατείας και δεξί χέρι του Αλέξανδρου Παρίση & πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε σταυρούς ήταν ο Διονύσης Λυκούδης. Απέναντι τους, βρέθηκε ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, που όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που παρουσιάζουμε δεν ήταν και πολύ απέναντι…

Ενώ ο Θεόφιλος Μιχαλάτος κατά την προεκλογική περίοδο αντάλλασε με τους αντιπάλους του σκληρούς χαρακτηρισμούς, με… το που πέρασε στον Β’ γύρο, το ενδιαφέρον του για νίκη μηδενίστηκε, φτάνοντας στο σημείο να μην διοργανώσει ούτε καν προεκλογική ομιλία!!
Όλο το νησί, αναρωτιόταν, “Είναι χαζός; Είναι ένα βήμα πριν τη νίκη και βγάζει μόνος του τα μάτια του;”
Σήμερα μετά από έρευνα όλη η Κεφαλονιά πήρε τις απαντήσεις που έψαχνε. Ο κ. Μιχαλάτος με τον κ. Λυκούδη , τον αδερφό του & τις συζύγους τους, διατηρούν μαζί την ΚΥΜΟΘΟΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Εχθροί για τους ψηφοφόρους, συνέταιροι στην Α.Ε. που έλαβε μάλιστα και επιχορήγηση 300.000€ μέσω προγράμματος του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Για αυτό έχει καταντήσει έτσι η Ελλάδα…
olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ. ΑΞΙΟΙ ΑΥΤΟΙ!!!ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ.Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΜΑΣ ,ΤΟΥΣ ΧΡΙΖΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΑΣ.ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ ,ΘΕΕ ΜΟΥ,ΦΩΤΙΖΕ ΜΑΣ,ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.