Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυτά είναι τα σχέδια του ΝΑΤΟ για επίθεση στη Ρωσία μέσω Πολωνίας!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Αυτά είναι τα σχέδια του ΝΑΤΟ για επίθεση στη Ρωσία μέσω Πολωνίας!

Ο Διοικητής Ευρώπης του ΝΑΤΟ υποστηρίζει την αποθήκευση σε βάση στην Πολωνία αρκετών όπλων, πυρομαχικών και άλλων εφοδίων, για να υποστηριχθεί ταχεία ανάπτυξη χιλιάδων στρατιωτών εναντίον της Ρωσίας, ανέφεραν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Η ιδέα του στρατηγού Philip Breedlove θα παρουσιαστεί στα μέλη της συμμαχίας κατά την προσεχή σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τους Times.

Ο στρατηγός είπε σε ενημέρωση στη Νάπολη αυτή την εβδομάδα ότι το ΝΑΤΟ χρειάζεται «προ-τοποθετημένες προμήθειες, προ-τοποθετημένες δυνατότητες και μια βάση-περιοχή έτοιμη να δεχτεί γρήγορα ενισχύσεις στις δυνάμεις της».
Οι διάφορες τοποθεσίες για τα μελλοντικά αποθέματα έχουν προγραμματιστεί, με την Multinational Corps Northeast, μία βάση στο Szczecin κοντά στα πολωνο-γερμανικά σύνορα, να είναι ο κορυφαίος υποψήφιος.
«Θα ήταν 24ωρα πλήρως λειτουργικά αρχηγεία που οι δυνάμεις θα μπορούσαν γρήγορα να ανταποκριθούν όταν χρειάζεται», αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα μια πηγή που γνωρίζει την αναμενόμενη πρόταση, όπως λέει.
breedlove_philip
Ο Breedlove υποστηρίζει τη συσσώρευση των δυνάμεων του του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη, στον απόηχο της ουκρανικής κρίσης μετά την απόσχιση της Κριμαίας στη Ρωσία. Η συμμαχία έχει ήδη ενισχύσει την παρουσία της στη Βαλτική Θάλασσα και τη Μαύρη Θάλασσα και ανέπτυξε επιπλέον στρατιωτικά αεροσκάφη στην Ανατολική Ευρώπη. Αναφέρθηκε ότι οι κινήσεις αυτές έγιναν για να ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των ανατολικών μελών του ΝΑΤΟ όσον αφορά την ικανότητα της συμμαχίας για την προστασία τους από τη ρωσική επιθετικότητα.
Η αποθήκευση των προμηθειών είναι μόλις ένα βήμα πριν από τη μόνιμη μαζική εγκατάσταση ξένων στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Πολωνία. Η συμμαχία λέει ότι είναι αναγκαία για την ταχεία ανταπόκριση σε μια ρωσική εισβολή, αν και Ρώσοι στρατηγοί θα το έβλεπαν αυτό ως μια πιθανή προετοιμασία για μια ταχεία επέμβαση στη Ρωσία.
Η Μόσχα θεωρεί τη συσσώρευση των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, ως μέροςμιας εχθρικής πολιτικής με στόχο την τοποθέτηση των στρατιωτικών πόρων της συμμαχίας πιο κοντά στα σύνορά της.
Το ισχύων στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας επιτρέπει τη χρήση όλων των όπλων που έχει στη διάθεσή της, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών πυρηνικών όπλων, ως απάντηση σε μια επίθεση με συμβατική ισχύ στη Ρωσία.
hellasforce.com

1 σχόλιο:

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.