Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ




ΡΩΣΟΦΩΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ  ΟΙ ΝΕΟΡΩΣΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Η  ζωντοχήρα Ουκρανία που είχε βρεί καταφύγιο στα στιβαρά χέρια του ΝΑΤΟ που της παραχωρούσε κάθε δυνατή υποστήριξη για την έκδοση διαζυγίου εις βάρος του καταπιεστικού ρώσου συζύγου, στο δικαστήριο του Μινσκ δεν έδειξε και τόσο έτοιμη για έναν βίαιο αποχωρισμό.

bvjbjlblj
Η Ουκρανία υποσχόταν στους νατοικούς εραστές την πραγματοποίηση όλων των μυστικών φαντασιώσεών τους. Στον πρώην Ρώσο σύζυγο  επιβλήθηκαν ομόφωνα όλες οι οικονομικές πιέσεις για την έκδοση διατροφής. Προχώρησαν στον στυγνό εκβιασμό της τύχης των παιδιών που  από κοινού απέκτησαν κατά την πολύχρονη σχέση τους. Τους απαγόρευσαν τη χρήση γλώσσας, θρησκείας, πολιτιστικής κληρονομιάς, πατρικής γης. Τους βασάνισαν, τους χτύπησαν, τους σκότωσαν, τους διαμέλισαν,τους τρομοκράτησαν, τους επέβαλαν φτώχεια, πείνα και δίψα. Οι Νεορώσοι βρίσκονταν ακόμα υπό την επιμέλεια της άσπονδης μάνας Ουκρανίας.

Προτίμησαν τον πατέρα που αν και ψυχρός και απόμακρος τους προσφέρει ιστορικό όνομα και υψηλή καταγωγή. Πολέμησαν για να διατηρήσουν την πατρική τους ταυτότητα και κληρονομιά, υλική και πνευματική.
Η ζωντοχήρα μέχρι χτες στο Νιούπορτ έκανε τα γλυκά μάτια σαν ξελιγωμένη, αλλά σήμερα στο Μινσκ έδειξε ότι προτιμάει το συναινετικό διαζύγιο . Μάλλον ξανασκέφτηκε ότι οι αγκαλιές που την κρατούσαν σφιχτά, πρώτα θα σκότωναν εκείνη και τα αγαπημένα της παιδιά Ουκρανάκια που είχε αποκτήσει κατά τη διάρκεια  παράφορου έρωτα ξένους και περαστικούς .
Σήμερα στο Μινσκ συνυπέγραψαν οι δυο γονείς, εκπρόσωποι των παιδιών και ο ουδέτερος μάρτυρας του ΟΣΚΕ ένα πρωτόκολλο ανακωχής. Ωστόσο τα τέκνα  εμφανίστηκαν  αποφασισμένα να μην απεμπολίσουν  το δικαίωμα στην αυτονομία. Όσο διήρκεσε αυτός ο πόλεμος κατάλαβαν πολλά και για τις δυο πλευρές.
1060216 (1)
Η ανακωχή δε σημαίνει ότι αλλάζουμε την τροχιά για αυτονόμηση από την Ουκρανία. 
Έρχεται η στιγμή που τα παιδιά διεκδικούν το δικαίωμα στην αυτονομία. Και πάντα αυτή η διαδικασία είναι επώδυνη, καταστροφική, αλλά μη αναστρέψιμη.
Οι Νεορώσοι θα αποδείξουν ότι είναι πιο ρώσοι από τους Ρώσους. 
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.