Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΑΛΛΑ 150 ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ Ν ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΡΩΣΙΑ
30.000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΗΔΗ ΣΕ 3 ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Προβλέπεται ότι ο αμερικανικός στρατός θα τοποθετήσει περίπου 150 άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα σε πολλές χώρες μέλη του ΝΑΤΟ εκ των οποίων ένα μέρος θα σταθμεύσει σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης για να συμμετάσχουν σε ασκήσεις σύμφωνα μ΄έναν στρατηγό την Τρίτη. Αυτό το σχέδιο είναι μέρος της επιχείρησης «Atla
ntic Resolve» που προορίζεται να διασφαλίσει τόσο τις Βαλτικές χώρες όσο και την Πολωνία που δηλώνουν ανήσυχες για τα τεκταινόμενα στην Ανατολική Ουκρανία και την εμπλοκή σε αυτά της Ρωσίας.Παράλληλα χερσαίες δυνάμεις θα αποσταλούν για ν΄αναπτυχθούν για κάποιους μήνες προκιεμένου να συμμετάσχουν στις ασκήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε αυτές τις χώρες.Les USA envoient un nouveau signal à la Russie: de nouveaux chars et blindés arrivent en Europe de l’Est
Περίπου 50 θωρακισμένα οχήματα ήδη έχουν λάβει θέσεις και μια εκατοντάδα τανκ τύπου Abrams M1 και άρματα μάχης Bradley θα προσταθμεύσουν στην Γερμανία και ενδεχομένως σε άλλα μέρη όταν οι αμερικανικές ορδές θα πραγματοποιούν τις ασκήσεις τους συνεπικουρούμενοι από τους στρατιώτες των χωρών μελών της Ατλαντικής Συμμαχίας διευκρίνισε ο αμερικανός στρατηγός Ben Hodges που βρίσκεται στην Εσθονία. «Οι αμερικανικές δυνάμεις θα έρθουν για να συμμετάσχουν σε ασκήσεις και έπειτα θα παραμείνουν διευκρινίζει. «Ο εξοπλισμός επίσης θα παραμείνει πρόσθεσε με νόημα το υψηλόβαθμο στέλεχος που εδώ και 3 εβδομάδες τοποθετήθηκε επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων επί ευρωπαικού εδάφους.
Αυτός ο σχεδιασμός παρουσιάζει ένα αβαντάζ πολύ πιο οικονομικό παρά να μεταφέρουμε κάθε φορά για ασκήσεις δια μέσω του Ατλαντικού άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα τόνισε ο στρατηγός.
 Αυτό που οφείλει να γίνει άμεσα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κατανεμηθούν αυτά τα τεθωρακισμένα και τα άρματα μάχηςμεταξύ των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που είναι μέλη του ΝΑΤΟ.
Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή διαθέτουν ήδη 29.000 αμερικανούς στρατιώτες σε Γερμανία,Ιταλία, Βέλγιο αλλά η Washington αύξησε τον αριθμό των στρατιωτών της που για να στείλει ένα μήνυμα στη Ρωσία αλλά και στους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ..(rtl.be 26.11.14)
Ο ψυχρός πόλεμος επανήλθε ,η ισορροπία τρόμου επίσης με την Ευρώπη να μεταβάλλεται με γοργούς ρυθμούς σε μιλλιταριστική  ζώνη και στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ με ότι αυτό συνεπάγεται για την σταθερότητα της περιοχής.
Στην  αμερικανική defense.gov αναφέρεται ότι «η «Atlantic Resolve»  δεν είναι τίποτα άλλο παρά δέσμη μέτρων για τη συλλογική ασφάλεια που εκπονούν και υλοποιούν οι ΗΠΑ για να καθησυχαστούν οι αφοσιωμένοι σύμμαχοί της υπό το πρίσμα της ρωσικής επέμβασης στην Ουκρανία.»
Ο ψυχρός πόλεμος επανήλθε ,η ισορροπία τρόμου επίσης με την Ευρώπη να μεταβάλλεται με γοργούς ρυθμούς σε μιλλιταριστική  ζώνη και στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ με ότι αυτό συνεπάγεται για την σταθερότητα της περιοχής.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.