Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονίζει η 16χρονη Saba: Ισλαμιστές «συνάδελφοί» μου με βίαζαν καθημερινά όλοι μαζί (βίντεο)


Συγκλονίζει η 16χρονη Saba: Ισλαμιστές «συνάδελφοί» μου με βίαζαν καθημερινά όλοι μαζί (βίντεο)

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μίας 16χρονης χριστιανής από το Πακιστάν, η οποία κακοποιούνταν σεξουαλικά σε καθημερινή βάση, επί μήνες, από μία ομάδα ισλαμοφασιστών που εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο παραγωγής τούβλων.

Η 16χρονη Saba Bibi δούλευε στο εργοστάσιο μαζί με τον πατέρα της εδώ και έξι χρόνια. Όπως αναφέρουν και οι δύο, στην πραγματικότητα ήταν σκλάβοι των μουσουλμάνων ιδιοκτητών.
Μια ημέρα, την ώρα που η Saba έφευγε από τη δουλειά, δύο από τους «συναδέλφους» της της επιτέθηκαν. Όταν ο πατέρας της προσπάθησε να αντιδράσει, τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν βάναυσα. Στη συνέχεια την οδήγησαν στο καμίνι και της έσκισαν τα ρούχα. «Έκλαιγα και τους εκλιπαρούσα, ούρλιαζα, αλλά δεν μου έδιναν σημασία. Μου έδεσαν τα χέρια και το στόμα μου», αναφέρει η 16χρονη. «Πέντε ή έξι άνδρες με βίασαν. Ήταν πέντε ή έξι άνδρες και με βίασαν όλοι με τη σειρά. Με κράτησαν δεμένη για πέντε, έξι ώρες», συνέχισε κλαίγοντας.
Ο εφιάλτης συνεχίστηκε για μήνες. Το πρωί δούλευε και το απόγευμα τα κτήνη τη βίαζαν, πάντοτε ομαδικά.
Η 16χρονη σήμερα είναι έγκυος. Ωστόσο δεν γνωρίζει ποιος από τους ισλαμιστές βιαστές είναι ο …πατέρας.
Μαζί με τον πατέρα και την οικογένειά της έχουν βρει καταφύγιο σε μία χριστιανική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται στο Πακιστάν.


hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.