Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Υπάρχουν τέτοια… ανθρωποειδή και απόβλητα εν Ελλάδι;




Την είδηση για την εν ψυχρώ δολοφονία Σέρβου φιλάθλου όπως την μετέδωσε το «defence-point.gr», την αναδημοσίευσαν ορισμένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Ένα όμως εξ αυτών μας κίνησε την περιέργεια, εξ ου και η εκ νέου αναφορά στο ζήτημα, εξαιτίας ενός σχολίου με το οποίο συνόδεψε την αναδημοσίευση.

Ας το δούμε και επανερχόμαστε:
«Χαμογελαστοί συζητούσαν το συγκεκριμένο θλιβερό περιστατικό της εν ψυχρώ δολοφονίας του νεαρού Σέρβου, σε καφενείο μειονοτικού (μουσουλμανικού) χωριού της Ξάνθης, γνωστοί τουρκόφρονες. Ένας εξ αυτών, δήλωσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων, μάλιστα, πως ‘έτσι η Τουρκία δείχνει στην Αλβανία πως στέκεται στο πλευρό της’.
»Αυτή η απολύτως έγκυρη πληροφορία καταδεικνύει την ‘οπτική’ των τουρκοφρόνων της Θράκης (και όχι μόνο) και δημιουργεί σοβαρά ερείσματα για την πιθανότητα η δολοφονία του νεαρού Σέρβου φιλάθλου να ήταν μία στημένη προβοκάτσια του τουρκικού παρακράτους (γκρίζοι λύκοι) και των μυστικών υπηρεσιών της γείτονος».
Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αφού δεν ήμασταν παρόντες, το συγκεκριμένο μέσο όμως δεν έχει δημοσιεύσει και λίγα για την ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, τα οποία δεν τόλμησε κανείς να τα διαψεύσει. Κατά συνέπεια, συνυπολογίζοντας και το ότι για να γράψει κάποιος τέτοια πληροφορία χρειάζεται αυτήκοο μάρτυρα, θεωρούμε ότι απηχεί απολύτως την αλήθεια.
ΠΗΓΗ ΣΧΟΛΙΟΥ: http://kostasxan.blogspot.gr/
Τούτων λεχθέντων, αυτό που θα θέλαμε να επισημάνουμε, είναι ότι δεν είναι θέμα να είσαι «τουρκόψυχος» για να εμφανίζεσαι τόσο μισάνθρωπος, διότι απλώς ανήκεις σε μια γενικότερη κατηγορία, είσαι… «σκατόψυχος». Εάν τώρα θέλουν οι συγκεκριμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν με το ζόρι την ταύτιση των δυο εννοιών, πρόβλημα δικό τους. Όπως στρώνεις κοιμάσαι άλλωστε. Τόσα χρόνια στην Ελλάδα, δεν μπορεί, θα το έχουν μάθει. Και όσα δυνητικά συνεπάγεται.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.