Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗ.."ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!


Η προπαγάνδα για μια σύνθετη ονομασία παράγωγο της λέξης «Μακεδονία» αναπαράγεται όχι μόνο από τα Σκόπια αλλά και από το Χόλιγουντ.
Mάλιστα προωθείται η γνωστή σε όλους πια ονομασία «Νέα Μακεδονία». Σε επεισόδιο της σειράς Elementary το οποίο αφηγείται τη σύγχρονη ιστορία του Σέρλοκ Χολμς (ο γιατρός Γουότσον είναι γυναίκα και την υποδύεται η Αμερικανοκινέζα ηθοποιός Λούσι Λιού, γνωστή από τους Άγγελους του Τσάρλι και το Kill Bill) ο ήρωας της σειράς προσπαθεί να σώσει ένα ζεύγος Σκοπιανών διπλωματών από τη επικείμενη δολοφονία τους από έναν Έλληνα «ακροδεξιό» εφοπλιστή!

 Το ζεύγος αυτό κατά το επεισόδιο είχε έρθει σε συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση για την προαναφερθείσα συμφωνία και επρόκειτο να ανακοινωθεί άμεσα. Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα την είσοδο του σκοπιανού κρατιδίου στην ΕΕ και την αποδοχή του ευρώ ως νομίσματος! Όμως η κακοποιός Τζέιμι Μόριαρτρι εκβιάζοντας των Έλληνα εφοπλιστή, καθώς είχε απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασε να εκτελέσει το σκοπιανό ζευγάρι και έτσι η συμφωνία δεν έγινε ποτέ, και η κακοποιός που είχε αγοράσει δισ. σκοπιανά δηνάρια έγινε πάμπλουτη.
 Βέβαια μετά την έπιασαν γιατί έτσι έλεγε το σενάριο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Πολλοί λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν το Σκοπιανό εκτός Ελλάδος και σίγουρα αυτές οι λεπτομέρειες δεν θα αποτελούσαν ποτέ θέμα σεναρίου στους γνωστούς για την ασχετοσύνη τους σε διπλωματικά ζητήματα Αμερικανούς σεναριογράφους.
 Οι λεπτομέρειες ήταν «φυτευτές». Τα γνωστά κέντρα εξουσίας που επιθυμούν την διάσπαση της Ελλάδας σε κομματάκια, και εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, προώθησαν αυτό το σενάριο στα υπό τον έλεγχό τους στούντιο του Χόλιγουντ. Η μεγαλύτερη βιομηχανία στις ΗΠΑ δεν είναι η στρατιωτική όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν αλλά του θεάματος και της προπαγάνδας όπου μέσω του Χόλιγουν μπορούν να παρουσιάζουν κυριολεκτικά το «άσπρο, μαύρο».

 Μεγάλο μέρος της ιδέας που έχουμε για τις ΗΠΑ οφείλεται σε αυτό. Πολύ λίγες φορές σκεφτόμαστε ότι το 1/6 του πληθυσμού των ΗΠΑ ζει με κουπόνια σίτισης, αντίθετα όλοι σκεφτομαστε πόσο αστραφτερές και ισχυρές είναι. Είναι εμφανές ότι επιδιώκεται με το έτσι θέλω ανθελληνική λύση στο Σκοπιανό. Στο μεταξύ το «κλιμα» φτιάχνεται «εντέχνως».
Πέραν όμως του ονόματος φροντίζουν και για την δαιμονοποίηση όσων αντιδράσουν στη λύση αυτή, χαρακτηρίζοντάς τον «Ακροδεξιό». Είναι πιο εύκολο αντί να «φιμόνονται» οι αντιπαλοι, να κηρύσσονται ειδος «παρανόμων».
 Το επεισόδιο είναι το 24ο της πρώτης σεζόν.
 Iδού η περίληψη στα αγγλικά από την Wikepedia 24 «Heroine» John Polson Robert Doherty & Craig Sweeny May 16, 2013 Moriarty reveals that she faked her murder to distract Holmes from interfering with her plans, though she did not anticipate his drug overdose. She asks him to let her win and then he can have the USA to himself. Holmes uncovers her plan to have the father (Arnold Vosloo) of a woman she has kidnapped murder a man associated with the Macedonian naming dispute in order to make one billion dollars trading in currency.
He fails to stop the murders, however and vents his rage against Watson and Captain Gregson. Holmes overdoses on drugs and Moriarty visits him in hospital.
She confesses to her part in the murder and invites him to leave the country with her and she will heal him. Holmes reveals Watson analysed Moriarty’s behavior and concluded that she was, in fact, in love with Holmes and thus would return to him; they relied on Moriarty’s agents to witness his wild behavior and let her think she’d won. He then reveals that the overdose was faked and Moriarty is arrested, Holmes having recorded their conversation.
 Aκολουθεί ένα βίντεο με το απόσπασμα από τη εξήγηση του σκοπιανού από τον Σέρλοκ Χολμς
.




https://ellas2.wordpress.com/2014/11/25/οταν-το-χόλιγουντ-προωθεί-τη-νέα-μακε/#more-81422
©www.visaltis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.