Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ:12.000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ISIS KΑΙ ΤΗΝ ΑΛ ΝΟΣΡΑ



Ινστιτούτο Έρευνας της Τουρκίας  με την επωνυμία Ινστιτούτο 21 ου αι.Τουρκίας και ο διευθυντής του δρ. Ümit Özdağ αποκαλύπτουν: περισσότεροι από 12 000 τούρκοι εντάχθηκαν στην Jabhat al-Nosra το παρακλάδι της Αλ Κάιντα και στην ISIS. Μερικοί από αυτούς πήραν μαζί τους και τις οικογένειές τους στη Συρία….
Το ιντιτούτο θα δημοσιοποιήσει ολόκληρη την έκθεσή του που επικεντρώνεται στη συμμετοχή σε ριζοσπαστικές ομάδες.iste-turkiyeden-cihata-katilan-kisi-sayisi-3128957h.htm
Ανώτατος τούρκος αξιωματούχος ο Γιασάρ Γκιουλέρ στην ίδια έρευνα αποκαλύπτει :αποτρέψαμε 100 000  άτομα να μπουν στη Συρία προερχόμενα από την Τουρκία. 7000 από αυτούς ήταν ξένοι..Επομένως άλλοι 93.000 τούρκοι αποπειράθηκαν να εισβάλουν στη Συρία!
Πρόκειται για κανονική εισβολή εναντίον κυριάρχου κράτους.Την ίδια στιγμή ο Νταβούτογλου έχει ανακοινωθεί ότι θα παραστεί αύριο στην σιωπηλή πορεία διαμαρτυρία στο Παρίσι καταδίκης της τρομοκρατίας……. .( taraf.com,Arca Haber Ajansı,internetajans 10/1/15)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.