Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο κ. Δ. Στρατούλης -εκ Ξηρομέρου....και εξ' ΟΤΕ ΑΕ ορμώμενος ...."φωτογραφίζεται περιχαρής" δίπλα στους πράσινους σύντροφους




Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" 20-07-2000,- Ενσταντανέ  ...."χαριεντίσματα" και γελάκια -με τους συντρόφους τους ΠΑΣΚίτες- ....που σήμερα έγιναν κλάματα και αίμα και οδυρμοί.... για την Ελληνική κοινωνία.

Οι συνδικαλιστές -εν γένει- έβγαλαν(οριακά) το Σημίτη....
πρωθυπουργό τον Απρίλιο του 2000 (μνήμη έχουμε και θα επανέλθουμε επ' αυτού "έγκαιρα")
Όταν ο σύντροφος ο Χρ. Πολυζωγόπουλος μπαινόβγαινε -προεκλογικά- στο Μαξίμου ....δεν το γνώριζε(;) ακούσατε -τότε- κάτι από τον σύντροφο Στρατούλη;
Όταν τα ταμεία διαλύονταν ....από το πλιάτσικο και των επόμενων κυβερνήσεων ....ακούσατε τίποτε;
Μαύρο, κατάμαυρο ....και φούμο, στον σύντροφο ....και σε όλους τους συνδικαλιστές-πολιτευτές ....εκτός κι΄αν κάποιος αποτελεί εξαίρεση ....από τον "κανόνα" !


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ] 
ΣΗΜ.


ΘΑ "ΥΠΟYΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ" -ΥΠΌ ΤΟΝ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΉ(;)- Ο κ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ....ΜΆΛΛΟΝ ΝΑΙ !


=Ο σύντροφος Δ. Σρατούλης "εζήλωσε  δόξαν" του σύντροφου Χρ. Πρωτόπαπα ....υπουργός(;) μέσα από τον συνδικαλισμό!
Μεγαλεία!
  Ωραίο πράμα να είσαι (;)" υπουργός εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης" -όπως  παλιά ο σύντροφος ο Χρήστος Πρ- ....κρέμονται όλοι απ' "τ' 'πίδια" σου ....εργαζόμενοι, άνεργοι, ανασφάλιστοι, εργοδότες, συνταξιούχοι, Ασφαλιστικές(θα την "αποτελειώσουν" την κοινωνική ασφάλιση;)  κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.