Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συνεδριάζει για να βάλει χέρι σε όσους απαγορεύουν τους ομοφυλοφιλικούς γάμους!

Δεν υπάρχει όριο στην ανωμαλία… Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συνεδριάζει για να… βάλει χέρι σε όσους απαγορεύουν τους ομοφυλοφιλικούς γάμους!
Δεν υπάρχει όριο στην ανωμαλία
Της Παγκοσμιοποίησης τα καμώματα… Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αποφανθεί για τις απαγορεύσεις των γάμων των ομοφυλοφίλων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ανώτατη δικαστική αρχή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής θα συνεδριάσει για να αποφασίσει για το κατά πόσο τα κράτη μπορούν να απαγορεύουν τους συγκεκριμένους γάμους σύμφωνα με το Σύνταγμα. Έτσι απλά, θέλουν να… βάλουν χέρι σε όσα κράτη αντιστέκονται ακόμα στις ανώμαλες τάσεις που επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων… Και η απόφαση, που εντελώς τυχαία (!!!) θα είναι υπέρ της επισημοποίησης των γάμων, στη συνέχεια θα επιβληθεί και στον υπόλοιπο κόσμο έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια στο σχέδιο καταστροφής των εθνών-κρατών…

Οι δικαστές ανακοίνωσαν ότι θα εκδικάσουν υποθέσεις από το Μίσιγκαν, το Κεντάκι, το Οχάιο, και το Τενεσί, με τις τέσσερις πολιτείες να έχουν απαγορεύσει το γάμο ομοφυλοφίλων εντός των συνόρων τους. Συνολικά, 14 μέλη των ΗΠΑ εξακολουθούν να μην δέχονται τους γκέι γάμους, γεγονός που ενοχλεί την κυβέρνηση Ομπάμα, που αποτελεί πιόνι της Παγκοσμιοποίησης
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συνεδριάζει για να... βάλει χέρι σε όσους απαγορεύουν τους ομοφυλοφιλικούς γάμους!2
Η συνεδρίαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, οι ακροάσεις στο οποίο θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του καλοκαιριού…. Και οι Δικαστές θα πρέπει να αποφανθούν όχι μόνο για το αν οι κρατικές απαγορεύσεις είναι συνταγματικές, αλλά και για το κατά πόσον τα κράτη οφείλουν να αναγνωρίζουν τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου που νόμιμα εκτελούν άλλα κράτη.
Σύμφωνα με το Reuters, η κυβέρνηση Ομπάμα θα καταθέσει επίσης έγγραφα ζητώντας από το δικαστήριο να νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Ήρθε η ώρα για το έθνος μας να κάνει ένα ακόμη κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός για να εξασφαλίσει τη θεμελιώδη ισότητα όλων των Αμερικανών – Δεν έχει σημασία ποιος είναι, από πού προέρχεται, ή που και πως αγαπά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Εισαγγελέας Eric Holder.
Υπάρχουν και οι φωνές αντίδρασης (ευτυχώς) αλλά δυστυχώς είναι λίγες (εκεί έφτασε ο «πολιτισμένος» κόσμος). Οι αντίθετοι με αυτή την κίνηση προτρέπουν το δικαστήριο να υποστηρίξει τις απαγορεύσεις και να επιτρέπει στα κράτη να λαμβάνουν τις δικές τους αποφάσεις επί του θέματος.
«Οι άνθρωποι του κάθε κράτους θα πρέπει να παραμένουν ελεύθεροι να επιβεβαιώσουν το γάμο ως ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας στη νομοθεσία τους», αναφέρει ο Austin R. Nimocks, μέλος της ομάδας του αντι-γκέι γάμου.
Εν τω μεταξύ, οι συνήγοροι πιστεύουν πως οι δικαστές θα πρέπει να παραδώσουν μια απόφαση που θα υποστηρίξει το δικαίωμά τους να παντρευτούν, παράλληλα με ετεροφυλόφιλους Αμερικανούς. «Ήρθε η ώρα για την Αμερική να μην είναι πλέον ένα διαιρεμένο σπίτι, όταν πρόκειται για την ελευθερία του γάμου», αναφέρει στο Reuters, o Brian Silva της ομάδας «Ισότητα Γάμου στις ΗΠA».
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ συνεδριάζει για να... βάλει χέρι σε όσους απαγορεύουν τους ομοφυλοφιλικούς γάμους!1
Γι” αυτό το ζήτημα κόπτεται η αμερικανική κυβέρνηση, παρά τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν παγκόσμια τον κόσμο. Πρέπει να προωθηθεί άμεσα η συνταγματική νομιμοποίηση των «χαρούμενων» γάμων αφού έτσι επιβάλουν οι άρχοντες της Παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι σαν οι πιο άρρωστα ανώμαλοι (όσοι έχουν ασχοληθεί με το θέμα γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που εργάζονται για το «καλό» της ανθρωπότητας) θέλουν να κάνουν τον κόσμο σαν τα μούτρα τους…
Η τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση: Η κοινή γνώμη επίσης κλίνει υπέρ των συνηγόρων του ιδίου φύλου. Οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί, αλλά και το μεγαλύτερος μέρος των Ευρωπαίων Πολιτών, στηρίζουν το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών να παντρεύονται. Κανείς δεν προστατεύει την οικογένεια… Παρά μόνος όποιος υψώνει αντίθετη φωνή χαρακτηρίζεται ως οπισθοδρομικός και πολέμιος της ανθρώπινης προόδου… Καληνύχτα…
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.