Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το "Βενιζελίζειν" εστί -"ανίερον"- λάθος! - ΦΩΤΟ




Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 21-11-2000 ....τα "χώνει" άγρια στον Ευάγγελο ....έχει ενδιαφέρον, διαβάστε το.
Ο παρ' ολίγον Ελευθέριος ....με την υπογραφή του (προεδρικό μέγαρο)  πάνω σε "λάθος" όνομα.
Τό ανίερον λάθος!!!!


Το "Βενιζελίζειν" ή άλλως ....ο "πολιτικός μεγαλοϊδεατισμός" του Ευάγγελου!
-Είχε γραφεί στο βιβλίο πρακτικών -σε ορκωμοσία στον ΠτΔ- Ελευθέριος αντί Ευάγγελος ....και ο Βενιζέλος -με θριαμβευτικό ύφος- είπε, "ο δαίμων της ιστορίας".

Ο -τότε- πρόεδρος -ενοχλημένος- του απάντησε ...."όταν υπογράφει κανείς έχει καθαρογραμμένο από κάτω το όνομα του...."  λέτε να το είχε δει;
Ο άνθρωπος δεν παίζεται ....εκμεταλλεύεται -επικοινωνιακά- τα πάντα, ακόμη και τα ασήμαντα  ....για την προβολή της κομματικής, πολιτικής και της ιστορικής του εικόνας.


*Ματαιοδοξία(;)
*Γράφει ο Αγιος Δωρόθεος Γάζης: «Οι θέλοντες την δόξαν όμοιοι εισί τινι γυμνώ όστις αεί θέλει ευρείν μικρόν ράκος ή ει τι δήποτε, ίνα σκεπάση την ασχημοσύνην αυτού・ ούτως και ο γυμνός από αρετών ζητεί την δόξαν των ανθρώπων».


[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]




ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ:
"ΑΝΆΔΕΛΦΟΣ" Ο ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ"
Έχει άραγε κάποια συγγένεια ο Ευάγγελος με τον Ελευθέριο Βενιζέλο;


Α) Αν υπάρχει κάποια συγγένεια ....τότε πρέπει να είναι συγγενής και με την οικογένεια Κων. Μητσοτάκη ....ο οποίος έλκει την καταγωγή του -εκ μητρός και εκ πατρός- από τον "Εθνάρχη".
http://www.ikm.gr/4_101_ELL_HTML.aspx ]


Β) Μάλλον απίθανο φαίνεται -γεωγραφικά- ....ο ένας από την Κρήτη ....ο άλλος από την Β. Ελλάδα ....κομμάτι δύσκολο....


Γ) Ο "Εθνάρχης" σύμφωνα με τον ΠτΔ  κ. Κ. Παπούλια ....(και με τον καθηγητή κ. Κατσανέβα) .....έχει Αρμένικο αίμα  ( Στις φλέβες  του μεγάλου πολιτικού Ελευθέριου Βενιζέλου, τρέχει αρμενικό αίμα λόγω των μετοικεσιών Αρμενίων στην Κρήτη από τον αρμενικής καταγωγής βυζαντινό αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά. -  http://www.presidency.gr/?p=800 )
Δηλαδή ένας λόγος παραπάνω, ο Ευάγγελος να μην έχει καμιά συγγενική σχέση με τον Ελευθέριο Βενιζέλο ....και φυσικά και με την οικογένεια Κ. Μητσοτάκη *.




 Απήγανος ή απίανος - Rue - apianos - apiganos
* Καλού-κακού, βάλτε -για την Γκαντεμιά Μητσ.- κι' έναν
 Απήγανο ή απίανο, για ξόρκι.
Rue - apianos - apiganos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.