Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

"Το Κυπριακό δεν είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής"! Απίστευτη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ!

Image

Δήλωση βόμβα του αμερικανού πρέσβη στην Κύπρο,ο οποίος δήλωσε ότι δεν θεωρεί το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής!
“Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ ότι το Κυπριακό είναι κατά κύριο λόγο πρόβλημα εισβολής και κατοχής”, δήλωσε ο  Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο  John M. Koenig .

Την άποψη αυτή εξέφρασε μιλώντας σε συζήτηση που είχε οργανώσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο . Ο αμερικανός πρέσβης που αποχωρεί το καλοκαίρι από την Κύπρο ρωτήθηκε για την παρουσία των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί και έδωσε αυτή την απάντηση προσθέτοντας ότι η κυπριακή διένεξη άρχισε πριν από 51 χρόνια και το 1974 πήρε μια τεράστια και τραγική τροπή, ξεκαθαρίζοντας ότι με κανένα τρόπο δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε “αλλά δεν μπορεί να αναχθεί σε ένα πρόβλημα εισβολής και κατοχής. Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει να αγνοήσετε τη δική σας ιστορία “.
Είπε ότι όλα αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων καθώς θα πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη τις απόψεις της τουρκοκυπριακής κοινότητας “.
Για να …επιβεβαιώσει την άποψή του χρησιμοποίησε το επιχείρημα ότι δεν έχει συναντήσει ούτε έναν τουρκοκύπριο που να πιστεύει πραγματικά ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής!
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.