Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

αν. YΠΕΞ ΣΥΡΙΑΣ: »ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ»

93771417563776_6032148832311682728_n

 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Αποδήμων Dr. Faisal al-Miqdad τόνισε ότι η Συρία είναι εκτεθειμένη σε έντονες τρομοκρατικές επιθέσεις με στόχο την ύπαρξή της και ότι ο λαός της Συρίας καταπολεμά την τρομοκρατία για όλη την παγκόσμια κοινότητα.
Σε μια συνάντησή του χθες το απόγευμα, με αντιπροσωπεία του κόμματος Συμμαχία για την Ελευθερία και την Ειρήνη στην Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνει  βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,ο κ. Mekdad δήλωσε:

«Ο αριθμός των ευρωπαϊκών πολιτικών εναντίον της Συρίας είναι αυτές που επιτρέπουν στις τρομοκρατικές ομάδες να εποφθαλμιούν τον κρατικό έλεγχο της Συρίας και τη συνεχή εξάπλωσή τους σε όλες τις περιοχές του κόσμου ».
Εξήγησε ότι» ο λαός της Συρίας καταπολεμά την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις της και αυτός  θα αποφασίσει για το μέλλον της χώρας του και της ευρύτερης περιοχής, και όχι εκείνοι που υποστηρίζουν την τρομοκρατία ούτε κάποιοι από τους ηγέτες της Ευρώπης που επαιτούν για χρηματοδότηση των ταμείων τους από τη Σαουδική Αραβία.»
»Τρίτες χώρες υποστηρίζουν , χρηματοδοτούν και υποθάλπτουν και στέλνουν  τους τρομοκράτες  στη Συρία για να σκοτώσουν τον λαό της και να καταστρέψουν τον πολιτισμό της».
Με τη σειρά του, το μέλος της αντιπροσωπείας Roberto Fiore,  δήλωσε ότι « η θέση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για το τι συμβαίνει στη Συρία είναι ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι, προκειμένου να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη στην Ευρώπη για την αλήθεια «, προσθέτοντας ότι» η Συμμαχία για την ελευθερία και την ειρήνη στην Ευρώπη λειτουργεί μέσω της διπλωματικής προσέγγισης  για την επίτευξη της ειρήνης σε Συρία και  Ουκρανία .
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο δεν υιοθετεί και δεν φέρει καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών του. Πλέον, οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάζουν με το λογαριασμό τους στο facebook ή με λογαριασμούς από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα. Τα ανώνυμα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά όσο υπάρχουν άτομα που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να προβοκάρουν και να επιτεθούν σε άλλους σχολιαστές για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.